Hlavní navigace

Jen dnes: Správce fotek Zoner Photo Studio 17 Pro můžete získat zadarmo

21. 3. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Portál Giveaway of the day dnes rozdává českého správce Zoner Photo Studio 17 Pro (naše recenze). Bezplatnou edici můžete stahovat až do zítřka (22. března 2016) v 9:00. Jako obvykle platí, že program musíte nainstalovat a aktivovat během 24 hodin. Později už nainstalovat nepůjde.


ZPS 17 Pro

Nabízený ZPS 17 Pro je pouze v angličtině, bez podpory tvůrců a navíc určen jen pro nekomerční využití. Přes portál můžete získat i 50% slevu na plnohodnotnou verzi nového ZPS 18 Pro. Ve skutečnosti ale sleva tak vysoká není. Český Zoner program prodává za 1499 Kč. Se slevovým kupónem z GOTD vyjde na 1257 Kč.

 

I sedmnáctka je pořád výborný kus softwaru. Loňská osmnáctka ale přidala spoustu užitečných novinek. Má zjednodušené uživatelské prostředí a podporu monitorů ve vysokém rozlišení. Dostala zvláštní rychlý prohlížeč fotek. Ze snímků umí tvořit HD videa. Podporuje nedestruktivní úpravy fotky, má lepší práci s geotagy, světly/stíny a nová je také organizace souborů. Podporuje import na pozadí, zobrazení podle času a klíčových slov. Vyhledávač zase konečně obsahuje našeptávač.

Byl pro vás článek přínosný?