Hlavní navigace

Kamion HP vykraden v ČR

12. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kamion demonstrující technologie HP projel celou východní Evropu, aby byl nakonec vykraden v Česku. I tak by se dala shrnout tuzemská ostuda, kterou vám přiblíží následující odstavce. Možná se vše v dobré obrátí, protože tato zpráva zaujme tolik periodik, že škoda bude Hewlett-Packardu vynahrazena na publicitě získané zdarma. Dále už jen citace originální zprávy: 

„Společnost HP musí s politováním oznámit, že prezentační HP kamion, který s řidiči Tonym Crosslandem a Paulem Matthewsem objel v rámci roadshow takřka celou východní Evropu, byl v noci z 11. na 12. listopadu vykraden v Praze - Holešovicích. Z moderních technologií, které zahrnovaly téměř vše od posledních modelů notebooků, přes počítače pro domácí zábavu až po supermoderní počítače HP TouchSmart, které se ovládají pouhým dotykem prstu, zmizelo prakticky vše. Společnost HP odhaduje, že vzniklá škoda překročí půl milionu korun.

Kamion měl dále mířit do Holandska, Francie, Španělska a Švýcarska. Na své pouti prezentuje nejmodernější portfolio produktů HP určených na předvánoční trh. Vzhledem k tomu, že se v řadě případů jednalo o unikátní prototypy, které nejsou doposud běžně k dostání, je však další cesta kamionu velmi ohrožena.

Společnost HP se tímto omlouvá všem svým zákazníkům, kteří z důvodu této nešťastné události nebudou moci produktovou expozici v HP kamionu navštívit. O dalším vývoji situace bude společnost HP informovat.“ 

Zdroj: HP

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku