Kdyby byly reklamy na chytré hodinky upřímnéUpřímné reklamy

Thumbnail play icon
Přidat do sledovaných sérií 8
88 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:141
Počet zobrazení:14 717

Nový chytrý telefon už máte, nový počítač nebo laptop taky, tak co ještě koupit? Že by nové chytré hodinky? A k čemu tohle udělátko vlastně slouží? To se dnes dozvíme ve videu o tom, jak by vypadala reklama na tenhle typ elektroniky, kdyby byla opravdu upřímná.

Přepis titulků

Ahoj, já jsem Roger a mám jednu otázku. Jste připraveni se stát svou nejlepší možnou verzí? Odpověď je ne. Nejste. Tak si kupte tohle udělátko. Říkám tomu Hortonův telefonní náramek. Je to status moci související s cvičením, který je chytrý ve smyslu, že mluví s internetem. A tohle udělátko můžete teoreticky použít na cokoliv, takže je vaše chyba, pokud vám nezmění život.

Jakmile se připoutáte k tomuto elektrickému šperku, můžete sledovat počet kroků, tepovou frekvenci a věci, které jste nikdy nesledovali. Dřív totiž nikoho nezajímaly. To, že vás zajímají, je potřeba, kterou jsem vymyslel, abych tohle prodal. Jakmile do toho investujete, tuto potřebu pocítíte. A budete ji vnímat pozitivně. A brzy propojíte svůj Hortonův telefonní náramek s vaším nudným kapesním počítačem.

Používejte ovšem výhradně uHorton XPhone Gen. 8, jinak se běžte oběsit, protože jste trapák. Tohle udělátko na vaše zápěstí vám umožní používat telefon, aniž byste se ho dotkli. Jakmile ho se svým telefonem skamarádíte. A za cenu pouhých několika měsíčních nájmů si ho můžete předobjednat, dostat ho, až jich vyrobíme dost, plácnout si ho na zápěstí a hrát si s ním pomocí svých tlusťoučkých mačkátek.

A už jsem zmínil, že je vodotěsný? Převážně vodotěsný. Není zač. Převážně není zač. Uzavírejte obchody odkudkoliv, ať je to místo sebeméně logické. Nechte si připomínat, co dělají lidé, které znáte, zatímco jste s jinými lidmi, které znáte ještě lépe. Veďte firmy. Úžasné. Všechno tohle to umí? - Jeden by se mi hodil. - Já si vezmu hned dva. Všichni by ho chtěli.

Protože cílovka naší společnosti je celé lidstvo. A náš telefon lidem nemůžeme prodat dvakrát. Takže jsme vytvořili telefon-netelefon, který mohou používat všichni, a vytvořili jsme tuhle myší televizi zaměřenou na zdraví. A potřebujeme, abyste si namluvili, že ji potřebujete. Nebo si namluvte, že je to super dárek. Tak k tomu většina lidí přijde. Tak proč ne i jeden z vašich blízkých lidí?

Odvaha! Bitiflexita! To je sice nesmysl, ale zní to jako super věc, no ne? Tato slova i další slova přesně popisují Hortonův telefonní náramek, protože to tvrdíme. A trh s nositelnými přístroji je tak nový, že nikdo nedokáže, že to není pravda. Ale co kdyby to byla pravda? Navíc vy máte věci rádi. Nemůžete se jich ku*va nabažit! Tak si sežeňte Hortonův telefonní náramek.

A začněte nosit věc, o které jsme si v minulosti mysleli, že ji budou nosit budoucí detektivové. A to už dnes! Mimochodem, já jsem pořád Roger. Páni. Můžu tím dokonce chytat Pokémony. Jasně. Ať už je to cokoliv. Do toho. - Chytila jsem Pidgeyho! - Dobře. Kéž by můj Blastoise byl lepší v boji s travními typy. Jakou noční můru jménem budoucnost jsem to vytvořil?

Překlad: Xardass www.videacesky.cz Díky za zhlédnutí. Pokud nás chcete odebírat, klikněte na C uprostřed. A pokud se chcete kouknout na další naše videa, klikněte na okénko vpravo. A klikněte i na zvoneček pod videem, aby vám YouTube dal vědět, až vydáme nové video.

Komentáře (11)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Už základný princíp reklamy je problemtický, je totiž klamstvo (aj keď náhodou nie priamo, vždy odkrýva iba pozitíva, nie negatíva).
Výrobcovia elektroniky budú robiť stále agresívnejšiu reklamu, pretože už dobrých 10 rokov by ste žiadnu nenakupovali. Peniaze by ste investovali do stabilného života, keďže ide o jedinú známu prirodzenú vrcholnú potrebu človeka. Komunizmus bol nič oproti tomu, čo sa deje dnes.

00

Odpovědět

Zadna reklama - nejlepsi reklama. Kdy už si výrobci konečně uvědomi, že je to házení peněz do kanálu, a že lepší je ušetřit a produkty trochu slevnit. Na to lidi slyší nejvíc.
Dost často mnohé reklamy překračují svojí četností a agresivitou hranici únosnosti :-o (viz zelenej skřet)
Nejvtipnější jsou reklamy na auta, hlavně když uvádějí, že poslední vozy za tuto cenu (docela rád bych viděl reálně toho, kdo roztrhne matraci - rozbije prasátko a běží koupit auto za 500000Kč a víc) :-D

17

Odpovědět

Výrobci si uvědomí že reklama je házení peněz do kanálu až v momentě, kdy přestanou fungovat. Do té doby ale reklamy budou, na to vem jed.
Spousta lidí si myslí, že když je reklama blbá nebo otravná tak nemůže fungovat. Přesný opak je pravdou. Nejhorší reklama je žádná reklama.
To máš dá se říct to stejné jako v politice, kolik kauz je kolem Babiše, vždyť je/byl trestně stíhaný za podvody a co myslíš, budou ho lidi volit po tom všem? Ano a víc než kdy jindy. Nejhorší "reklama" je žádná "reklama".

60

Odpovědět

Zmiňuješ se o nejhorší reklamě a přitom zmiňuješ Alzu. A spousta dalších. A proč? Protože ta reklama FUNGOVALA a co víc by měla společnost chtít, než že jí každý zmíní? Jako ty? :)

00

Odpovědět

1:23 waterproof je termín pro voděodolnost, očekával jsem, že tam rovnou řekne, jak to všichni považují za vodotěsnost a potom se diví u reklamací

31

Odpovědět

Waterproof ~ vodotěsný, water-resistant ~ voděodolný. Oficiální terminologie pracuje s pojmem water-resistant, česky voděodolný, který se nejčastěji uvádí v metrech, stopách, nebo barech. Ve videu se pracuje s pojmem waterproof, česky vodotěsný, což je takový spíš intuitivní pojem popisující, že by ty hodinky měly vydržet dlouhodobější a intenzivní kontakt s vodou.

32

Odpovědět

Velice vydařené a dle mě jasně pravdivé. :D ! Jen tak dál! ;-)

62

Odpovědět

Je fajn, že přímo pod videem se jedna reklama na chytré hodiny taky ukáže.

112

Odpovědět

To bude "náhoda".

13

Odpovědět

+hmmPravda, opravdu se tomu docela divím, protože mám cílené reklamy vyplé.
Nikde se mi nezobrazují reklamy na věci co jsem nedávno vyhledával a všechny tyhle věci. Takže to musí být přímo spojené s tím, co daný web zrovna obsahuje.
Ale podruhé už se mi to neukázalo.

06

Odpovědět

+Meg.A. ByteMáš vypklé cílené reklamy z informací, které jsi Googlu poskytl různým yvhledáváním. Tím pádem tím spíš dostaneš reklamu založenou na obsahu idea. Což je telefon/mobilní hodinky...

10