Hlavní navigace

Ke grafikám GeForce generace RTX 3000 je teď od Nvidie zadarmo hra z marvelovského světa

14. 12. 2022

Sdílet

Zdroj: Firaxis Games, via: Steam
Nvidia se snaží podpořit prodej grafik předchozí generace GeForce RTX 3000, kupující k nim dostanou zadarmo hru.

Před měsícem jsme psali o tom, jak AMD přidává ke grafikám generace Radeon RX 6000 zadarmo dvě hry (Callisto Protocol a Dead Island 2, tato akce mimochodem pokračuje až do konce roku). Motivací je asi to, že potřebuje prodat velké zůstavší skladové zásoby karet této minulé generace. Stejný úkol asi řeší i Nvidia a také u této firmy se teď rozběhla akce, kdy ke kartám odcházející generace dostanete jako bonus novou hru.

Akce Nvidie nazvaná „Unleash Your Super Hero“ se týká grafik 8nm generace Ampere, tedy GeForce RTX 3000. Jde konkrétně o karty od GeForce RTX 3060 nahoru – dále RTX 3060 Ti, 3070, 3070 Ti, 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti. Zřejmě jediný model, ke kterému toto zvýhodnění není, je nejlevnější ray tracing podporující grafika v nabídce Nvidie, GeForce RTX 3050. Kromě samostatných karet se tato nabídka bude dát uplatnit i na celý počítač s „kvalifikující“ grafikou, ale tentokrát zřejmě ne na notebooky (nebo to alespoň podmínky neuvádějí).

K těmto vybraným kartám přikládá Nvidia čerstvě (2. 12.) vydanou hru Marvel's Midnight Suns, což je, jak název napovídá, taktická RPG hra zasazená do komiksového světa. Měla by zřejmě mít i implementaci raytracingových efektů a DLSS.

Bundle hry Marvels Midnight Suns ke grafikám GeForce RTX 3000 Bundle hry Marvel's Midnight Suns ke grafikám GeForce RTX 3000 (zdroj: Nvidia)

Akce platí od včerejška (13. 12.) a skončí 6. 1. 2023, v tomto rozmezí je tedy případně třeba nákup uskutečnit, pokud chcete nabídku využít. Poté bude ještě ponechán měsíc (do 6. 2. 2023) na uplatnění kuponů, což je třeba udělat skrze software GeForce Experience od Nvidie, přičemž asi zase bude kontrolováno, zda je v počítači nainstalovaná nějaká z grafik, na které se akce vztahuje.

Nárok na hru získáte formou kuponu nebo klíče, který vám ke kartě v období akce přidá prodejce. Jako obvykle tedy musíte nakoupit v obchodě, který se akce přímo účastní, a musíte si dát pozor, aby v nabídce byla přibalená hra opravdu uvedena.

Nvidia zatím partnery pro náš trh neuvedla, ale při předchozí akci to byla klasická trojice Alza.cz, CZC.cz a T.S.Bohemia a zdá se, že tyto tři firmy již mají skutečně bonus ve svých katalozích u karet uvedený. Na Slovensku bývá partnerem Datacomp.sk, ten zatím potvrzený není.

Zdroj: Nvidia

Byl pro vás článek přínosný?