Hlavní navigace

Ke každé GeForce GTX 660 a vyšší dostanete kupon na Splinter Cell: Blacklist

10. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Přibalené hry se k radosti zákazníků staly běžnou součástí konkurenčního boje na trhu grafických karet. V rámci akce Never Settle u AMD můžete k jednomu Radeonu získat až čtyři hry, k GeForce GTX 650 (Ti) stále dostanete poukázku na herní měnu do tří online her a dražší GeForce se dodávají s kuponem na hru Metro: Last Light. Počínaje dneškem ke každé GeForce řady GTX 660 a vyšší (až po GeForce GTX 780, na modely GTX 690 a Titan se akce nevztahuje) získáte ještě druhou plnou hru, a sice Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist.

Nejnovější díl známé série bude oficiálně vydán 20. srpna a Nvidia bude kupony v údajné hodnotě 999 Kč rozdávat do konce roku nebo do vyčerpání zásob. Nvidia prý na vývoji hry spolupracuje s programátory Ubisoftu a díky tomu hra bude využívat moderní technologie jako teselaci, temporální vyhlazování hran (TXAA) nebo horizon-based ambient occlusion (HBAO+). Následující popis hry nám společnost zaslala ve své tiskové zprávě:

 

Do hry Splinter Cell Blacklist se vrací Sam Fisher jako velitel 4. Echelonu, elitní protiteroristické jednotky s povolením likvidovat špičky organizace stojící za tzv. Blacklistem, Černou listinou, sérií vražedných a stále se stupňujících útoků na zájmy Spojených států. Aby znemožnili úspěch Blacklistu, zvolí si sami hráči nejlepší způsob boje v čemž jim samozřejmě bude pomáhat Samův arzenál smrtících dovedností. Splinter Cell Blacklist, jako největší hra známé a oceňované série obsahuje single player s poutavým příběhem, různorodé co-op mise a zpátky se vrací legendární multiplayer mód Spies Vs. Mercs. Vše s podporou univerzálního systému ekonomiky a kustomizací.

Krutopřísná pecka, není-liž pravda? Máte-li o hru zájem, pak vězte, že kupony se rozdávají pouze u vybraných partnerů. Těmi jsou v případě nákupu samostatné grafické karty české obchody Alfa Computer, Alza.cz, Czech Computer a T.S. Bohemia a dále „vybraní výrobci PC sestav“, z nichž zpráva jmenuje pouze firmy 100Mega a ATComputers. Partnery akce na Slovensku jsou e-shopy Alza.sk a Agem.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?