Hlavní navigace

Kerio Connect 8.2 přichází s vylepšeným zabezpečením a spoluprácí

Zdroj: Redakce
SAN JOSE, Kalifornie, 8. října 2013 –
Komerční sdělení
9. 10. 2013

Sdílet

 Kerio Technologies dnes oznámila vydání nové verze Kerio Connect 8.2, e-mailového serveru poskytujícího správu e-mailů, kontaktů a kalendářů ve více než 60 000 organizacích po celém světě.

Nové funkcionality uživatelé zaregistrují ve třech klíčových oblastech. Kerio Connect 8.2 přichází s podporou DKIM (DomainKeys Identified Mail), čímž obohacuje svou nabídku mnohaúrovňového zabezpečení e-mailové komunikace a výrazně zvyšuje doručitelnost e-mailů. Uživatelé mohou nyní v instant messagingu využívat skupinového chatu, který jim umožní ještě více zlepšit spolupráci v rámci pracovních týmů. Správci sítě můžou nově uzpůsobit politiku hesel pro lokální databázi uživatelů konkrétním potřebám.

Další funkce zahrnují:

  • Vylepšená podpora CalDAV, včetně podpory sdílených kalendářů a rychlejšího vyhledávání aktualizací kalendáře
  • Možnost delegování, udělení práv delegovaným uživatelům zasílat a přijímat e-maily
    a pozvánky na kalendářové události
  • Vylepšená funkcionalita pro tablety, včetně možnosti skrýt stromové zobrazení složek a získat tak více místa na stránce

Z Microsoft Exchange jsme přesedlali na Kerio Connect kvůli snadnější správě a údržbě,“ vysvětluje James Hoff, majitel společnosti Ace Internet Services Inc. „Je užitečné mít e-mail a instant messaging pod jednou střechou. IM server jsme začali využívat hned, jak v Kerio Connect vyšel, takže s radostí uvítám i novou možnost nového skupinového chatu.

Kerio Connect 8.2 lze nasadit na Windows, Mac OS X, Linux a VMware, takže může být používán téměř v jakémkoliv on-premise nebo cloudovém prostředí. On-premise řešení Kerio Connect je k dispozici od 9 300 Kč pro pět uživatelů a cloudové řešení Kerio Connect je k dostání prostřednictvím obchodních partnerů Kerio po celém světě.

Více informací získáte na adrese www.kerio.cz/cz/connect/.

O Kerio Technologies, Inc.

Společnost Kerio Technologies se zabývá vývojem softwarových produktů pro komunikaci, spolupráci a síťovou bezpečnost pro malé a středně velké sítě již od roku 1997. Společnost má centrálu v kalifornském San Jose a pobočky v New Yorku, České republice, Velké Británii, Rusku a Austrálii. Kerio Technologies je členem CalConnect, konsorcia pro kalendářové a plánovací aplikace, předním členem Mac Developer Program a Microsoft Gold Certified Partner. Společnost má více než 5.000 obchodních partnerů ve108 zemích světa. Technologickými partnery jsou Sophos, zvelo, VMware, Parallels a Notify Technology Corporation. Bližší informace naleznete na stránkách www.kerio.cz.

Kerio, její produkty a logo Kerio jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Kerio Technologies, Inc. ve Spojených státech, případně v jiných zemích.