Hlavní navigace

Nové video z Kingdom Come: Deliverance ukazuje vyčištění tábora Maďarů

21. 12. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Lidé z Warhorse Studios dokončují chystanou hru Kingdom Come: Deliverance a kreativní ředitel Daniel Vávra tvrdí, že každý den dělají obří pokroky. V novém videu ale příliš vidět nejsou. Vylepšené animace tváří (ty stávající jsou pořád hrozné) a umělou inteligenci přidali až po natáčení. I tak je ale čerstvá ukázka působivá jak po grafické stránce, tak i hratelnostní.

Jindra, hlavní hrdina hry, se musí dostat do tábora Maďarů. Využije přitom hrubou sílu při boji mečem, přesnou mušku s lukem, ale také plížení. Stealth akce splňuje dnešní standardy, takže na to, jestli vás uslyší nepřátelé, má vliv i zbroj nebo počasí. Plížení za deštivého večera v černém oblečení (bez hlučného brnění) je účinnější řešení než do kempu vběhnout za dne jako Rambo.

Video ukazuje i další vychytávky. Při infiltraci též pomůže převléci se do brnění zabitého nepřítele. Nepřátele může ochromit jed přimíchaný do guláše. Dým ze zapáleného sena ztíží viditelnost lučištníkům. Podívat se můžete i na hromadnou bitvu asi deseti vojáků.

Hra má naplánovanou premiéru na 13. února 2018, vyjde pro Windows, Xbox One a PS4. Do té doby se jistě ještě nějaký ukázek dočkáme.

Byl pro vás článek přínosný?