Hlavní navigace

Epic Game Store naděluje, získejte zdarma Kingdom Come: Deliverance

13. 2. 2020

Sdílet

Epic Games Store si na nadcházející týden opět připravil rovnou dva dárky. Tím prvním je nezávislá hra Aztez kombinující tahovou strategii a bojovku se stylovou černobílou grafikou. Druhým pak středověké české RPG Kingdom Come: Deliverance. Standardně jsou hry v prodeji za 20, resp. 30 eur, ale až do 20. února ve 17:00 je můžete získat zdarma.

V případě Kingdom Come získáte jen základní hru, na stejné stránce si ale můžete koupit zvýhodněnou sadu Royal DLC Bundle (za 12 eur / 300 Kč) obsahující všech pět placených rozšíření, přičemž čtyři z nich obohacují příběh o nová dobrodružství. I bez nich vás ale čeká několik desítek hodin hraní a osudový příběh, který by měl vyvrcholit druhým dílem.

RECENZE: Kingdom Come: Deliverance

Pražští Warhorse jej zatím oficiálně neoznámili, ale v kuloárech se šušká, že se na něm již pracuje. Studio přesně před rokem změnilo majitele, když jej za 1,1 miliardy korun koupil Koch Media. Nový vlastník při té příležitosti oznámil, že se prodalo již přes dva miliony kopií KCD a že se stále rozšiřuje tvůrčí tým.

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Byl pro vás článek přínosný?