Hlavní navigace

Konec propařených nocí, prázdniny končí. Jaká byla herní sezóna?

11. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hledali jsme Grunex dívku, Missáka Grunexu, poznali jsem nej českých gamerů aneb anketu v těch nejneobvyklejších věcech. Jako například maminčin mazánek, tedy hráč či hráčka, který/-á si na offline akci přiveze řízky nebo bábovku, a mnoho dalšího. Spousta akcí se konala offline přímo v hernách, takže jsme měli možnost poznat se i osobně. O prázdninách jsme jich na Grunexu měli požehnaně.

Akce Grunex 2012

V červenci jsme ve Starém Městě u Uherského Hradiště hráli StarCraft 2 a na Intel LanCraft Summer 2012 to byla DotA 2, kde hráči těchto oblíbených PC her mohli mimo jiné vyhrát i procesor Intel Core i5. S hráči oblíbené akční série Call of Duty jsme se také setkali na speciálním prázdninovém třídenním maratónu v pražské herně BattleZone. Ve dnech od 10.–12. 8. 2012 se konaly tři akce, konkrétně HAL3000 Grunex CoD 4 LAN, Intel Grunex CoD 4 LAN a MSI Grunex CoD 2 LAN. Tento náročný víkend si užili naprosto všichni, kteří dorazili, včetně organizátorů a komentátorů. Je to neuvěřitelné číslo, na novém herním notebooku MSI GT70 jsme nastreamovali krásných 35 hodin!

Akce Grunex 2012 Akce Grunex 2012 Akce Grunex 2012 Akce Grunex 2012

A na samotný závěr letních prázdnin jsme, posilněni energeťáky Big Shock!, vyrazili na HAL3000 LanCraft Summer 2012. Tam jsme spolu s takřka třemi sty hráčů uzavřeli dlouhou (pro někoho možná krátkou) sezónu letních akcí. Aby toho nebylo málo, herní portál Grunex.com se snažil pozvednout úroveň gamingu v Čechách, a povedlo se!

Oznámili jsme místo a termín konání největší tuzemské gamingové akce za poslední tři roky. Finále BenQ Grunex Challenge 2012 se odehraje na výstavišti v Praze Holešovicích v rámci prvního ročníku veletrhu GameExpo, který je součástí 24. ročníku veletrhu hraček a her Itea. Tato velkolepá akce se uskuteční 25. –28. 10. 2012!

Akce Grunex 2012

Těšte se na obrovskou stage, stánky partnerů, doprovodné turnaje, a v neposlední řadě komentované zápasy. Není čas smutnit, že končí prázdniny. Už v říjnu vás čekají čtyři dny epické akce. Hlavu vzhůru a hurá do školy!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku