Hlavní navigace

Krabice s Windows 10 neoficiálně odhaleny. Design bude jednoduchý

13. 7. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Možná si pamatujete, jak vypadaly krabice se staršími řadami Windows. V případě Windows 8 šlo o barevné a designově povedené kousky, zatímco o rok později Microsoft balení zlehčil a zmenšil, aby bylo ekologičtější. Web WinFuture.de přišel ke snímkům krabic, v nichž budou na pultech obchodů prodávána zatím stále nedokončená Windows 10.

 

Pokud se nejedná o podvrhy, bude design počítat s tím, že bude na krabicích objekt ve tvaru loga Windows, ale vyplněný obrázkem plochy, kde se nachází nabídka Start, kterou je třeba spotřebiteli ukázat, a logo systému. Spotřebitelská edice Home by se pak měla obléknout do modrého kabátku, zatímco edici Pro na trh doprovodí fialové prvky.

Což je mimochodem podivné, protože s Windows 8.1 to měla obráceně. Fialová patřila základní edici, zatímco modrá symbolizovala profesionální produkt cílený na nadšence a podniky. Jak už víme z dřívějška, budou se Desítky patrně kromě DVD prodávat také na flash discích. Pokud zvolíte tuto edici, měli byste dostat balení, kde budou pouze loga Windows v příslušných barvách.

Zdroj a obrázky:
Microsoft Insider | WinFuture.de via SuperSite for Windows

Byl pro vás článek přínosný?