Hlavní navigace

Královská svatba bude živě na YouTube

20. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Bude to historický den. Svatba prince Williama a Catherine Middletonové má být nejočekávanější společenskou akcí tohoto roku. Zatímco miliony lidí budou na velký den přímo v Londýně i ostatní lidé po celém světě mohou prožívat svatební horečku.

Google zveřejnil výsledky vyhledávání, ze kterých vyplývá, že kromě Velké Británie a USA je na prvních deseti místech ve vyhledávání slova „královská svatba“ také Singapur nebo Filipíny. Google v reakci na to zajistí, abyste se mohli svatby zúčastnit alespoň online. Již dříve bylo oznámeno, že aplikace Google Earth 3D bude nabízet snímky přímo ze svatebního průvodu.

Dne 19.4. královská rodina oznámila, že přenos celé jejich svatby bude živě přenášen na jejich oficiální kanál YouTube www.youtube.com/theroyalchannel. Pokud navštívíte královský kanál, můžete nahrát video s gratulací, nebo poslat alespoň zprávu, ve které jim popřejete Williamovi a Catherine hodně štěstí v následujících letech. Živé streamování začne v pátek 29. dubna v 10 hodin našeho času.

Poté bude následovat svatební průvod, svatební obřad ve Westminsterském opatství a vše bude zakončeno polibkem na balkoně. Spolu s živým streamováním bude královský web fungovat také jako živý komentátorský blog. Uvidíte zde živé postřehy a vývoj dne.

Bude to nejsledovanější událost roku? Zapíše si YouTube další rekord? To vše se ukáže po odvysílání pořadu.

Zdroj: Google

Byl pro vás článek přínosný?