Hlavní navigace

Kuriozita: Britové mají herní konzoli ovládanou močením!

27. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Londýnský bar The Exhibit otevřel minulý pátek nové záchody. To sice není zpráva hodná Cnews, ale když ony to jsou unikátní toalety s nejmodernějšími technologiemi. Močením do pisoáru lze totiž ovládat hru běžící na LCD monitoru před vašima očima.

Zatím víme o sjezdovém lyžování, kde váš hráč zatáčí podle toho, kam čůráte :-). Takhle je to prosté. Britská firma Captive Media vymyslela jednoduchou hru, která má ukrátit asi 55 vteřin při návštěvě toalety, což je prý průměrný čas, který na WC v hospodách a barech muži tráví.

Captive Media

Pokud to opravdu není kachna, jedná se o takřka geniální myšlenku. Kuriozita přitáhne do baru lidi, samotná herní konzole zase bude potřebovat velký přísun tekutin (bar prodá více drinků, piva a kávy). Navrch ještě 12" displej při nečinnosti vysílá reklamy. Teoreticky by záchody měly zůstat i čištější, neboť je potřeba přesného míření.

Hráči mohou sbírat rekordy. Jen je škoda, že konzole nemá nějaký hlasový vstup, kde byste mohli nadiktovat své jméno, aby ve hře nezůstal rekord anonymní. A proč hlas místo dotykového displeje? Proto!

" frameborder="0" height="315" width="560">

Pánové a dámy, to je revoluce srovnatelná s Kinectem. Říkejme ji třeba Nintendo Pii.

Zdroj: Digital Trends

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku