Hlavní navigace

Lákavá akce: O2 TV nabízí HBO i sportovní kanály zdarma všem

29. 7. 2019

Sdílet

Největší poskytovatel internetové televize spouští letní akci, kterou bude chtít nalákat nové zákazníky. Je však poměrně lákavá. Ať už máte internet od kteréhokoliv poskytovatele, můžete si dočasně zřídit přístup k O2 TV a získat balíčky HBO a Sport Pack zdarma až na dva měsíce. Službu lze aktivovat od 25. července do 22. září a automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. První dva měsíce (a tedy první prodložení po prvním měsíci) jsou zdarma, poté můžete přejít na placenou službu. Celé dva měsíce tedy získáte při aktivaci do 22. srpna. O skončení bezplatné doby vás bude O2 informovat, takže by nemělo dojít k nechtěnému placení, pokud zájem mít nebudete. Pro aktivaci potřebujete platební kartu, ale platbu jedné koruny pro ověření vám O2 zase vrátí. Placená služba by poté stála 299 Kč měsíčně s možností ji kdykoliv zrušit. Tedy bez závazků. I v rámci akce zdarma dostanete všechny běžné funkce IPTV, tedy zpětné zhlédnutí až 7 dní (počet závisí na stanici), přetáčení či nahrávání pořadů. Operátora O2 TV se narozdíl od některých konkurentů také (alespoň zatím) netýká blokování přeskakování reklam u některých komerčních stanic.

Tentokrát žádné „ale…“

A co všechno získáte za stanice? V rámci balíčků HBO to jsou HBO, HBO 2 a HBO 3 (pravděpodobně bez HBO Go) a u balíčku Sport Pack jde o O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis a ČT Sport. Stanice ze základního balíčku (jež jsou – až na ČT – v horším SD rozlišení zdarma dostupné i terestricky) v nabídce nejsou.

Sportovní stanice i HBO s možností zpětného zhlédnutí jsou největším lákadlem dnešní televize a O2 to dobře ví. Jediné ale se tak kromě pochopitelného omezení na dva měsíce týká zřejmé absence set-top-boxu. Budete muset využít aplikaci Smart TV, která je komfortnější, ale do starších televizorů ji nedostanete. Na druhou stranu bude služba fungovat v mobilu i na webu, O2 žádné omezení nikde pod čarou neuvádí.

Partnerem rubriky je společnost CETIN / Zrychlujemečesko.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.