Hlavní navigace

Lenovo ThinkPad W701: Ultimátní mobilní pracovní stanice

21. 5. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pro uživatele, kteří potřebují extrémní výkon i produktivitu, je určena nová řada "W" mobilních pracovních stanic Lenovo, nejvýkonnějších ThinkPadů všech dob. Tyto ThinkPady spojují procesory Intel Core i7 (s technologiemi Intel Turbo Boost a Intel Hyperthreading) s grafickými jednotkami NVIDIA řady Quadro FX2800 a 3800. Jmenované technologie stojí za pohotovou odezvou pracovních stanic, která je nutná při práci profesionálních uživatelů.

ThinkPad W701 je 17palcová mobilní pracovní stanice s volitelně vestavěným barevným kalibrátorem. Ten pomáhá profesionálům v oblastech počítačem podporovaného navrhování (CAD) a tvorby digitálního obsahu (DCC) zajistit zobrazení přesných barev. W701 je také jediná mobilní pracovní stanice u nás, která zahrnuje volitelně vestavěný digitizér WACOM s perem pro manipulaci s jemnými detaily. W701 s USB porty s podporou USB 3.0 je certifikována pro provoz nejoblíbenějších aplikací od nezávislých výrobců CAD/DCC software, jako Dassault Systemes CATIA, SolidWorks, PTC Pro/E a dalších.

Mobilní pracovní stanice ve velké míře využívá i tým konstruktérů a vývojářů závodní stáje McLaren Racing.

Počítače Think charakterizuje robustní konstrukce a výkonnost. Ochranný rám, kompozity z uhlíkových a skleněných vláken společně s Active Protection System u všech notebooků pomáhají splnit vojenské požadavky pro provoz za vysokých i nízkých teplot, při nárazech, ve vysoké nadmořské výšce a prachu.

 

Ceny a dostupnost

Model ThinkPad W701 je nyní dostupný na našem na trhu za cenu od 69 990 Kč bez DPH.

Zdroj: Lenovo CZ

Byl pro vás článek přínosný?