Hlavní navigace

Lenovo ukázalo bizarní hodinky Magic View s dvěma displeji

1. 6. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Lenovo minulý týden uspořádalo vlastní konferenci Tech World, na které mimo jiné ukázalo koncept hodinek s druhým displejem. Označuje jej jako Magic View a kromě toho, že je stoprocentně soukromý a nikdo jiný zobrazený obsah neuvidí, budete při jeho používání vypadat jako pitomci.

Lenovo Magic ViewLenovo Magic View

Lenovo druhý displej umístilo na řemínek hodinek, jejichž prezentovaný prototyp velmi připomínal Moto 360. Ještě aby ne – Motorola nyní patří Lenovu. Druhý displej použil výrobce především kvůli malým rozměrům toho hlavního – sekundární displej je při používání 20× větší. Je to možné díky tomu, že na displej se bude uživatel dívat velmi z blízka – stejně jako když se koukáte do elektronického hledáčku fotoaparátu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Kromě toho je displej privátní a obsah na něm okolí neuvidí. Lenovo jeho možnosti prezentovalo s přehráváním videa a také prohlížením mapy. Na prototypu stačilo obsah z hlavního displeje tahem přesunout na sekundární a přiblížit hodinky k oku. Nápad je to možná dobrý, ale vzhledem k neúspěchu Google Glass s podobnou výbavou zůstane Magic View spíše ve fázi prototypu.

Byl pro vás článek přínosný?