Hlavní navigace

Mafia Trilogy: dva díly ze tří můžete mít zdarma. Podívejte se na první snímky

20. 5. 2020

Sdílet

Zdroj: 2K Games

Herní studio 2K Games odhalilo novinky ohledně remasterované edice hry Mafia. V případě druhého a třetího dílu jde jen o grafická zlepšení, hlavně rozlišení vzrostlo na 4K. Nejzajímavější je samozřejmě první díl, který ještě vznikal kompletně pod Illusion Softworks a Danem Vávrou. Na předělávku prvního dílu si bohužel musíme počkat až do 28. srpna, vývojáři z Hangar 13 hru předělávají důkladněji. Nemá chybět ani český dabing. Snímky ze hry si ale můžete prohlédnout už teď v galerii. Nutno zmínit, že s remasterem nemá nic společného původní autor hry Daniel Vávra. Ten vytvořil první díl nazvaný Mafia: The City of Lost Heaven v roce 2002. Hráče zavedl do světa amerického města 30. let minulého stolení. Illusion Softworks poté koupila americká firma Take Two a studio přejmenovala na 2K Czech. Prvního dílu se prodalo na tři miliony kopií, dalších dvou po pěti milionech. Mezi hráči je stále nejoblíbenější jednička.

Fotogalerie:

Cena celé trilogie činí 60 €, první díl samostatně vyjde na 40 €. Mafia II a III totiž můžete mít i zdarma, pokud již vlastníte původní verze. U prvního dílů tuto možnost vývojáři nezmiňují, což je ale logické vzhledem k tomu, že půjde témeř o novou hru.

zdroj: 2K

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.