Hlavní navigace

Malé flashky od Super Talentu

18. 12. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Super Talent věří, že co je malé, je taky hezké a tak uvádí na trh miniaturní a přitom úctyhodně (vzhledem k velikosti) velké flash disky. Celá série se nazývá trefně Pico a všechna zařízení v ní nemají méně, než 16 GB úložného místa. Všechna používají rozhranní USB 2.0 (zpětně kompatibilní s USB 1.1) a disponují rychlostí čtení o hodnotě 30 MB/s (rychlost zápisu není uvedena).

Pico-B

Pico-C

Model Pico-B (viz obrázky výše) je pochromovaný miniaturní kousek, který jistě najde místo v každé peněžence. Pico-C je pestřejší, bude se prodávat v niklové, pochromované a pozlacené variantě. Zároveň je také o pár desetin milimetrů menší.

Pico-D

Pico-E

Pico-D je rovněž pouze chromový, to ale nijak nesnižuje jeho estetickou stránku. Navíc oproti také jenom chromovému Pico-B má i ouško, takže si jej můžete pohodlně upevnit třeba na klíče. Pico-E je suverénně nejluxusnější a viděl bych jej na ideální dárek pro zlatomilnou přítelkyni — tento elegantní flash disk s řetízkem neudělá ostudu v žádné dámské kabelce.

Za zmínku stojí také hmotnost, tato úložná zařízení váží pouhých 6 g, takže ani nebudete vědět, že je s sebou nosíte. Všechny představené produkty mají doživotní záruku a budou k zakoupení za sumu menší, než $50.

Zdroj: TC Magazine

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku