Hlavní navigace

Internetová televize Mall.tv konečně vydala aplikace pro Android a iOS

Sdílet

Loni v říjnu odstartovala nová internetová televize Mall.tv. Služba spadající pod Mall Group (Mall, CZC, Košík.cz, Vivantis a další) přetáhla známé tvůrce ze Streamu, aby pro ni tvořili nové pořady. Kromě toho nabízí necelou dvacítku celovečerních filmů a nově také sedm kanálů Slow TV, které 24 hodin denně zobrazují přírodu, život a práci ve městech. To vše zdarma, pouze s reklamou.

Až doposud bylo Mall.tv možné sledovat pouze na webu, tvůrci ale minulý týden konečně vydali i aplikace pro Android (Play Store) a iOS (App Store). Ta je i v první verzi poměrně propracovaná. Dovoluje videa stahovat pro offline zhlédnutí, ručně lze volit kvalitu videa, uvnitř aplikace najdeme režim obrazu v obraze a nechybí ani upozorňování na nové díly oblíbených pořadů.

Ne všechno funguje podle očekávání. Kupříkladu v kartě Live/Živě nenajdete ono zmíněné živé vysílání Slow TV, nachází se mezi běžnými pořady a je u něj uvedena matoucí délka 00:00. Filmy se nespustí ihned po kliknutí, ale stejně jako u seriálů se musí nejdříve vybrat ten správný díl (byť je u filmu pouze jeden).

V současnosti také bohužel chybí podpora Chromecastu, tvůrci ale slibují, že ji dodají v nejbližší aktualizaci. Stejně tak přijde aplikace pro Android TV a další platformy Smart TV.

Byl pro vás článek přínosný?