Hlavní navigace

Máte SIM od Kaktusu? Poradíme vám, kdy získat dvojnásobek kreditu

11. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Největší předností virtuála Kaktus provozovaného T-Mobilem jsou odměny za dobití. Minimálně jednou měsíčně vám operátor při dobití 200–500 Kč nabídne 100 % kreditu navíc. Bonus se čerpá přednostně, vyprší za 30 dní a lze jej použít pro volání, zprávy a daty (včetně všech možných balíčků). Potíž je, že Kaktus akce vyhlašuje náhodně. Nikdy nevíte dopředu, kdy bude. Mění se dny v týdnu, čas začátku (akce trvá čtyři hodiny) i perioda, s jakou se akce opakují. Momentálně uživatelé čekali vůbec nejdéle. Předposlední „dobíječka“ proběhla 11. srpna a ta poslední dnes 11. září od 14. do 18. hodiny. TIP: Virtuál Kaktus zruší FB zdarma i zpomalené surfování. Data ale budou levnější Jak si příští akce nenechat utéct? Možností je několik, ideální je kombinovat jich více.

  1. Nespolehlivější je sledovat stránku mujkaktus.cz/chces-pridat. V dolním boxíku vedle kaktusového megafonu bude vždy pár hodin před akcí krátká zprávička, odkdy dokdy bude nabíjení s bonusem.
  2. Sledovat můžete také stránku mujkaktus.cz/dokumenty. Na ní někdy i den předem najdete dokument s podmínkami akce.
  3. Abyste výše uvedené stránky nemuseli sledovat ručně, existují weby jako followthatpage.com, na které zadáte adresu stránky a e-mail, na který vám přijde upozornění, jakmile na dané stránce dojde k nějaké změně. Když tam tedy přibude nové odkaz nebo zprávička, je to změna. Služby tohoto typu ale nemusí být nutně spolehlivé a posílat upozornění včas.
  4. Vývojář, který si říká vEnCa-X, vydal aplikaci pro Android s názvem Kaktus Dobíječka, která akce sleduje také a zasílá o tom systémové notifikace.
  5. Sledovat můžete též sociální sítě. Na oficiální facebookové stránce Kaktusu se objevují příspěvky týkající se akce od samotného operátora, případně od uživatelů. Pokud jste na Googlu+, hlášení o dobíječkách najdete v komunitě Virtuální operátoři v ČR.

Byl pro vás článek přínosný?