Hlavní navigace

Maxthon objevuje Windows Phone se zajímavou správou panelů a historie

21. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stáhněte si Maxthon pro Windows PhonePříznivci Windows Phone, přivítejte nový webový prohlížeč. Jádro sice opět používá z Internet Exploreru, jinak to nejde, ale grafická nadstavba je zcela v rukou externích vývojářů a designérů. Maxthon budete z poslední doby znát jako cloudový prohlížeč. Toto označení jsme probrali dříve v samostatné článku. Pod touto marketingovou kulkou se provrtává i do myslí uživatelů mobilních dlaždic.

Tip: Maxthon Cloud: je nový prohlížeč opravdu tak revoluční, jak slibuje?

Cenit si budete ponejvíce zřejmě možnosti přihlásit se ke svému účtu a synchronizovat své oblíbené stránky. Naneštěstí nelze využít dalších synchonizovaných položek, které známe z desktopu. Uložená hesla by se hodila asi nejvíce, ale ani historie prohlížení by se neztratila. Pořád nám ale zbývá dost dobrých vlastností.

 

Po spuštění můžete přejít na vaši oblíbenou stránku bez psaní. Maxthon totiž obsahuje variaci na Rychlý přístup. Ovládání se taktéž povedlo. V nabídce otevřených panelů se pohybem doleva či doprava posunujete mezi otevřenými stránkami. Směr nahoru či dolů vás pak přenese na dané místo v historii surfování v panelu. Že jsme nedostali moc? Stále je to lepší, než kolik vám nabídne Internet Explorer.

via WMPoweruser

Byl pro vás článek přínosný?