Hlavní navigace

McKlein Verona: máte pět a půl tisíc na kabelku pro patnáctipalcový notebook?

5. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na českém trhu se objevila nová, luxusní, kožená dámská taška na notebook. Jejím výrobcem je americká firma McKlein, jmenuje se Verona a pojme notebooky do úhlopříčky 15,4 palců. Její cena z ní ovšem dělá příslušenství pouze pro omezenou skupinu lidí – ty, kteří si mohou dovolit zaplatit za tašku na notebook (a další věci) zaplatit pět a půl tisíce korun s DPH.

Taška o rozměrech 41 × 31 × 12 cm a hmotnosti přibližně 2 kg je vyrobena z italské kůže a podle tiskové zprávy dává důraz na kvalitu materiálu, šití i kovových součástí. Uvnitř najdete vyjímatelnou přihrádku na notebook a několik dalších oddílů; vnitřní podšívka je z ripstop materiálu a rozdělená na dalších několik oddílů. K tomu se přidává dvojice vnějších kapes uzavíratelných velkými otočnými patenty a jeden zip, skrývající oddíl určený pro menší, ploché drobnosti, jako třeba cestovní doklady.

Pět a půl tisíce za tašku na notebook působí jako opravdu hodně, ale pokud je to, co dovozce o zpracování píše pravda, a pokud vám záleží na dojmu, jakým působíte na okolí, je to pro vás asi vhodnější volba než černá, látková taška za pět set. Dejte si ale pozor při přenášení těžších notebooků; dlouhodobější nošení na rameni vašim zádům asi příliš neprospěje – nicméně pokud máte peníze na podobné příslušenství, asi v něm nebudete přenášet levnou, těžkou patnáctku, ale spíše nějaký Ultrabook, případně lehký pracovní stroj. Tašky značky McKlein k nám dováží firma Sekora.

Zdroj: TZ

Byl pro vás článek přínosný?