Hlavní navigace

Microsoft 6. října představí i druhou generaci chytrého fitness náramku

22. 9. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nabitý podzim se blíží. Už příští týden se dočkáme nových Nexusů a za dva týdny je pro změnu v plánu tiskovka Microsoftu, který představí hromadu nového hardwaru s Windows 10. Mimo to se ale možná dočkáme i druhé generace chytrého fitness náramku.

Informuje o tom server Microsoft Insider, kterému se podařilo získat oficiální render chystaného náramku. Vyplývá z něj mnohem povedenější design se zahnutým displejem, díky kterému už náramek nepřipomíná hlídací zařízení. Po stránce funkcí se však příliš novinek neočekává a otevřeně se spekuluje jen o dvou.

Microsoft chystá druhou generaci chytrého fitness náramku | Zdroj: MicrosoftInsider

První bude měření zdolaných schodů, které v současnosti nabízí třeba iPhone a technologicky nejde o nic převratného. Druhou o něco atypičtější funkcí je možnost placení. To ale bude podle dostupných informací fungovat jen v řetězcích Starbucks a s jejich věrnostní kartou.

A kdy se nového náramku dočkáme oficiálně? Nejpravděpodobněji se jeví chystaná akce pro novináře, která je v plánu na 6. října v New Yorku. Microsoft ale pochopitelně jakékoliv spekulace nekomentuje.

 

Zdroj: Engadget

Byl pro vás článek přínosný?