Hlavní navigace

Microsoft přejmenoval aplikace Bing pro Windows Phone. Značka Bing se ztrácí

11. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft aktualizoval svoje aplikace Bing pro Windows Phone. V podstatě jedinou změnou se zdá být právě to, že aplikace ztratily značení Bing. Z Bing Weather se tak stalo pouze Weather atp. Aplikace pochází z Windows 8, přičemž předělány pro mobily byly až v létě loňského roku. Platformy si již delší dobu vyměňují různé funkce. Počasí, burzovní zpravodajství a mnoho dalších má na svědomí tým kolem vyhledávače Bing.

Aplikace tudíž nevytvořili stejní lidé jako Windows. Nutno podotknout, že varianty pro Windows 8 od počátku neměly značku Bing přímo v názvu. Tím se s nimi teď mobilní varianty vyrovnaly. Aplikace nicméně stále mají s Bingem co do činění. Když se podíváte do detailů, tak zjistíte, že se jim stále přezdívá jako Bing Weather nebo Bing Health & Fitness atd. Úprava značení produktů je v poslední době v Redmondu velkým tématem.

 

Není to tak dávno, že co se kancelář Office Web Apps změnila na Office Online. Platforma Windows Azure se pak zbavila nesmyslného přídomku, takže se jí teď říká prostě Azure, případně Microsoft Azure. Aplikace se teď v seznamu aspoň neřadí pod písmenem b, místo toho Počasí najdete pod p atp. Což mi připadá logické.

DT24

Značka Bing šla na pozadí Značka Bing šla na pozadí
Značka Bing šla na pozadí

Zdroj: vlastní

Byl pro vás článek přínosný?