Hlavní navigace

Microsoft uvolnil Windows 10 Insider Preview build 10586 pro Slow ring

10. 11. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jak před pár dny naznačil Microsoft, druhá zásadní verze Windows 10, jež nese kódové označení Threshold 2, se blíží. Vydal totiž sestavení, jež pouze opravuje chyby, ladí kód a nemá vodoznak na ploše. Teď Microsoft všechno znovu potvrzuje vydáním stejného sestavení, které uvolnil před pár dny, ovšem tentokrát si ho osahají účastníci programu Windows Insider přihlášení ke Slow ringu. Jedná se   sestavení 10586.

 

Přehled novinek, jenž je vlastně spíše jen seznamem opravených věcí a také známých problémů, si můžete připomenout v předchozím článku. Stalo se tradicí, že Microsoft vydával společně s novým stavením ve Slow ringu také příslušné ISO. K tomu ale zatím nedošlo. Podle Gabriela Aula máme očekávat vydání za několik dní. Bude to mít co do činění s uvolněním finálního Thresholdu 2 pro běžné uživatele?

Windows 10 Insider Preview Build 10586
Windows 10 Insider Preview build 10586

Například The Verge považují za hotovou věc, že právě sestavení 10586 bude to, které dostanou stávající uživatelé Windows 10 (build 10240). Je pravda, že Microsoft těžko stihne vyprodukovat a otestovat další sestavení. Spíše to vyřeší tak, že mezi uživatele později balík případných dalších oprav vypustí jako aktualizaci přes Windows Update.

DT24

Zbývá jen zodpovědět, kdy bude Threshold 2 vypuštěn. Podle některých zdrojů se to stane dokonce dnes. Např. podle Windows Central bude ale nová verze Windows 10 vydána „až“ 12. listopadu. Připomínám, že pro veřejnost bude tato verze známá jako podzimní aktualizace. Něco jako byla jarní aktualizace pro Windows 8. 1. V anglicky mluvících zemích tedy budou systému říkat Windows 10 Fall Update. Měl by být doručen jako běžná kumulativní aktualizace – jen bude objemnější, než jsme zvyklí.

Zdroj: Microsoft

Byl pro vás článek přínosný?