Hlavní navigace

Šeptanda: Xbox All Access za jedno předplatné nabídne konzoli, hry i multiplayer

24. 8. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zdroj blízké magazínu Windows Central přinesly nečekanou zprávu. Microsoft prý „udělá službu“ i ze své konzole. Brzy by měl uvést nové předplatné nazvané Xbox All Access, které za jeden měsíční paušál přinese vše, co uživatel potřebuje. Konzoli Xbox One, kopec her včetně novinek v rámci půjčovny Game Pass a zlaté členství Xbox Live odemykající online multiplayer a další výhody.

Xbox All Access by měl odstartovat nejdříve v USA. Měsíční předplatné je 22 dolarů, resp. 35 dolarů. Za první částku hráči dostanou Xbox One S, za druhou pak výkonnější Xbox One X. Po dvou letech uživatelé mohou předplatné zrušit a konzoli si nechat. Jestli budou mít nějakou výhodu po splacení konzole a pokračování v placení, zatím není známo.

TIP: Tajemství dvou nových Xboxů odhaleno. Co Microsoft chystá?

Movitější hráče nabídka nejspíš nezaujme. Pokud by si koupili konzoli a k ní zvlášť dva roky platili Game Pass a Live Gold, zaplatí ve výsledku stejně nebo o něco méně. Tedy pokud by se česká cena rovnala té americké s doplatkem DPH. Výhoda by tak tkvěla pouze v tom, že hráč nemusí najednou vysolit x tisíc za konzoli.

PS: U jednotlivých položek lze ušetřit. Na konzole jsou každou chvíli nějaké slevové akce a roční kupóny Xbox Live Gold lze také sehnat o pár stovek levněji než z oficiálního obchodu Microsoftu.

Jednotlivé nákupy Xbox All Access
Xbox One S 1 TB 5 500 Kč
Xbox One X 12 000 Kč
Xbox Live Gold na 2 roky 3 000 Kč
Xbox Game Pass 2 roky 6 200 Kč
CELKEM
Xbox One S 14 700 Kč 14 200 Kč
Xbox One X 21 200 Kč 22 600 Kč

https://www.mixcloud.com/Cnews/cnews-fm-199-e3-nov%C3%A9-hern%C3%AD-konzole-a-budoucnost-hran%C3%AD-v-cloudu/

Byl pro vás článek přínosný?