Hlavní navigace

Microsoft chystá superpředplatné. Co nabídne Xbox Game Pass Ultimate?

Sdílet


WalkingCat, známý „leaker“ ze světa Microsoftu, naznačuje příchod služby Xbox Game Pass Ultimate. Bude stát 15 dolarů měsíčně a konečně spojí do jednoho předplatného Xbox Game Pass a Xbox Live Gold, která každá zvlášť stojí po 10 dolarech.

Game Pass je předplatné, v rámci něhož hráči za pravidelný měsíční poplatek získají přístup k více než stovce titulů včetně novinek studií Microsoftu. Zlaté členství v Xboxu Live zase potřebují konzoloví hráči k tomu, aby mohli hrát online multiplayer. K tomu získávají každý měsíc dvě až čtyři hry zdarma a různé slevy na nákup her a doplňků. V Česku stojí Xbox Live Gold 149 Kč a Game Pass 249 Kč, Ultimate by tedy mohl být za 299 Kč.

TIP: Co víme o Xboxu Next?

Že se podobná služba chystá, potvrzují také zdroje magazínu The Verge. Microsoft prý Xbox Game Pass Ultimate představí ještě v dubnu spolu s novým Xboxem One S, který bude postrádat optickou mechaniku.

PS: Game Pass lze využívat i na PC s Windows 10, v Microsoft Storu je řada her dostupných za předplatné. Služba Ultimate by ale na počítačích neměla smysl, protože výhody zlatého členství v Xbovu Live jsou dostupné jen na konzolích.

Byl pro vás článek přínosný?