Hlavní navigace

Mobilní internet s 3 GB dat za 61 Kč? Překvapivé nabídky najdete třeba na Aukru

10. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jestli sháníte datový tarif pro notebook nebo tablet, nemusíte sledovat pouze oficiální tarify velkých operátorů nebo virtuálů. Atraktivní předplacený internet najdete také u obchodníků na největší české online aukci. Pokud na Aukru vyhledáte „mobilní internet“, dostanete se k nabídce speciálních karet O2 a T-Mobilu za téměř neuvěřitelné ceny. Mnohdy i s USB modemem zdarma.

Datové SIM na Aukru
Datové SIM na Aukru

Příkladem může být například předplacený internet (3 GB / měsíc) na dva roky u T-Mobilu za 3099 Kč i s modemem. Měsíc surfování vás vyjde jen na 129 Kč. V síti O2 můžete za 239 Kč získat kartu se třemi měsíci 3GB internetu, měsíc pak vychází na 80 Kč. V ceně karty je navíc týden internetu jako bonus a 100Kč kredit. To samé lze získat v balíčku čtyř karet (3 GB měsíčně, 13 měsíců a 400Kč kredit) za 799 Kč. Měsíc surfování už pak stojí pouze 61 Kč.

 

Samozřejmě zde existuje riziko podvodného prodeje, proto ani neodkazujeme na konkrétní nabídky, abychom jim nedělali reklamu. Před nákupem si musíte nejdříve zjistit, jak ostatní hodnotí dřívější obchody prodávajícího. Pokud se nebojíte trochu riskovat, můžete hodně ušetřit.

Byl pro vás článek přínosný?