Hlavní navigace

Motherboardy Fatal1ty se vrací – k Asrocku

2. 12. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kdo by neznal jméno Fatal1ty, které zaštiťuje mnoho produktů zpravidla z oblasti periferií, ale také zvukové karty Creative a blahé paměti i základní desky od firmy Abit? Profesionální hráč Jonathan „Fatal1ty“ Wendel se nyní pochlubil médiím, že je právě na návštěvě na Tchaj-wanu a že jeho přezdívka na motherboardech opět ožije. Server LegitReviews zveřejnil následující fotografii:


Deska má být osazena čipsetem Intel P67 a paticí LGA 1155 pro nové Core i5/i7 architektury Sandy Bridge. Jejím výrobcem by měl být Asus, nicméně potvrzeno to není a v diskuzi na serveru techPowerUp! se objevují i zaručeně ověřené zvěsti, že se o výrobek Asusu nejedná.

Ať už je výrobcem kdokoliv, jeho marketingové oddělení nejspíš zaslouží politovat. Jak vyplývá z ohlasů čtenářů v diskuzi TPU, notně okoukaná značka Fatal1ty příliš netáhne. Ba dokonce vyvolává i vyloženě negativní ohlasy: „tohle jméno na svém hardware nechci“ a podobně. Kdo je pachatelem této profesionální sebevraždy, se zřejmě dozvíme až na veletrhu CES 2011 počátkem ledna/januára.

Update: Výrobcem základní desky se značkou Fatal1ty je Asrock. Níže můžete shlédnout video, kde se redaktor serveru TweakTown Cameron Wilmot ptá Jonathana Wendela na speciality „jeho“ motherboardu, mezi něž patří například „Fatal1ty Mouse Port“.

Zdroj: techPowerUp!, LegitReviews

Byl pro vás článek přínosný?