Hlavní navigace

MS Surface RT má problémy s kvalitou barevných klávesnic Touch Cover

10. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nový tablet Microsoft Surface už se po světě chvíli prodává a tak se na internetu objevuje stále více uživatelských postřehů o jeho fungování. Bohužel, řada příspěvků se týká i konstrukčních problémů tohoto tabletu, konkrétně verze s klávesnicí Touch Cover.

Microsoft Surface problémy

Podle uživatelských komentářů to vypadá, že u spousty tabletů se objevují prasklinky v místech, kde se klávesnice připojuje k tělu tabletu. To je poměrně závažná závada, obzvláště s přihlédnutím k tomu, že Microsoft Surface se na trh dostal přibližně před dvěma týdny a na projevení se nějakých mechanických závad je ještě hodně brzy. Zatím to vypadá, že se tento problém týká pouze barevných klávesnic, černá verze podobné obtíže nevykazuje, respektive nikdo si zatím nestěžoval.

Microsoft Surface problémy

Podle několika uživatelských zkušeností Microsoft poškozenou klávesnici bez problémů vymění, sám výrobce vyzývá, aby zákazníci kontaktovali zákaznickou podporu. Podle vyjádření Microsoftu by se ale problém měl týkat jen menšího množství klávesnic. Stejně ale jde o docela velké zklamání, vždyť výrobce před uvedením vypustil do světa řadu informací, které měly dokazovat odolnost tohoto tabletu. Na klávesnici se ale možná trochu zapomnělo.

Zdroj: ZDNet

Byl pro vás článek přínosný?