Hlavní navigace

MSI Air Keyboard s ovladačem pro Nintendo Wii

1. 3. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Micro-Star International se protentokrát spojilo se společností Cideko pro projekt nazvaný „Air Keyboard“ – nejedná se o nic jiného, než o bezdrátovou HTPC klávesnici, ke které dostanete i bezdrátový ovladač pro herní konzoli Nintendo Wii, originál to pochopitelně není (jde o výsledek vlastní výroby).

Začněme nejdříve popisem klávesnice: ta je jak jsem již prozradil bezdrátová, o spojení s počítačem se postará RF USB dongle, dosah může být maximálně do vzdálenosti 50 m. Rozložení kláves je nepřekvapivě QWERTY, povšimněte si i speciálních kláves pro pohodlné ovládání vašeho obývákového HTPC. Rozměry zařízení jsou poté 36 × 22,4 × 8,4 cm.

Na začátku jsem se zmínil o bezdrátovém ovladači pro Wii. O něm toho nevíme příliš mnoho, dosah produktu je stejný jako u klávesnice. Výdrž na dvě AA baterie je dle výrobce až 50 hodin provozu, stejným údajem se může pochlubit i klávesnice. Novinka společnosti MSI se začne prodávat příští měsíc v Německu za cenu €79 (zhruba 2000 Kč), není zatím jasné, dostane-li se i do dalších částí světa.

Zdroj: Guru3D.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku