Hlavní navigace

MSI GT60 a GT70 dostanou nejsilnější mobilní grafiku nVidie GTX 680M

16. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Řada výkonnějších herních notebooků MSI, GT60 (15,6″) a GT70 (17,3″), dostane novou posilu: nejsilnější grafické karty výrobce Nvidia současnosti, známé jako GeForce GTX 680M. Tyto nové karty založené na 28nm jádře Kepler a vybavené až 4 GB vlastní paměti typu GDDR5 dodají notebookům dostatek výkonu na jakékoliv současné hry v nativním rozlišení displeje, tedy 1920 × 1080 bodů (Full HD).

MSI GT70 s GeForce GTX 680M

Zbytek konfigurace notebooků zůstane stejný jako dříve, takže se případní zákazníci mohou těšit na čtyřjádrové procesory Intel Ivy Bridge (Core i7-3610QM), až 32 GB operační paměti ve čtyřech slotech a výběr mezi plotnovými pevnými disky či SSD (a v případě sedmnáctipalcového GT70 i jejich kombinace či řešení MSI SuperRaid, tedy zapojení dvou SSD ve slotech mSATA v režimu RAID0). Kromě nových konfigurací se zmíněnou grafikou GTX 680M budou i nadále k dispozici již existující varianty se staršími kartami GeForce GTX 670M (přeznačená GTX 570M) a GTX 675M (přeznačená nejvýkonnější mobilní grafika Nvidie minulé generace – GTX 580M)

 

Celá nová herní řada MSI (modely GT a GE) se navíc chlubí agresivním designem, slušně zpracovaným chlazením, kvalitní klávesnicí od firmy SteelSeries s potlačováním ghostingu a konfigurovatelným podsvícením a matným displejem s vysokým rozlišením. Herní zaměření notebooku ještě podtrhuje výkonná a konfigurovatelná síťová karta Killer a kvalitní ozvučení včetně integrovaného subwooferu. Ceny nebudou patřit k nejnižším, stejně jako třeba hmotnost, tloušťka a spotřeba, ale s tím je u vysoce výkonných herních mašin třeba počítat.

Zdroj: TechPowerUp

Byl pro vás článek přínosný?