Hlavní navigace

MSI GT663: další herní zvíře je zde

4. 10. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost MSI má v oblibě grafické akcelerátory z portfolia kalifornské Nvidie, i dnes představený notebook nese ve svém těle vybraný model zelených goblinů. Jako vždy, i zbytek hardwarové konfigurace jasně vypovídá o síle tohoto herního krasavce - o tom ale až za chvíli.

MSI GT663 je rozměrově 15,6" notebook, dá se tedy s přimhouřenýma očima ještě brát za relativně mobilní výrobek. O svižné reakce operačního systému se postará blíže neurčený procesor Intel Core i7, množství operační pamětí může být až 12 GB typu DDR3. Úložný prostor může být buď 500/640 GB či rovný 1 TB, volitelně si můžete přát DVD/Blu-ray mechaniku. Vše doplňuje silná grafická karta GeForce GTX 460M s 1,5 GB videopaměti a podporou DirectX 11.

Z dalších parametrů zmiňme reproduktory značky Dynaudio a předinstalovaný operační systém Windows 7 Home Premium. Modernímu notebooku nesmí chybět USB 3.0, zde máte k dispozici dva porty. Cena ani dostupnost nebyla oznámena, případní zájemci se však jistě mohou těšit na velice slušný výkon.

Zdroj: engadget.com

Byl pro vás článek přínosný?