Hlavní navigace

Na Epic Store je úplně zadarmo nová strategie Total War Saga: Troy. Pozor, jen do zítra!

13. 8. 2020

Sdílet

Zdroj: Epic Games Store
Nový díl série Total War lze do zítřejších 15:00 hodin zadarmo dostat ve službě Epic Games Store...

Už před pár týdny jste možná zaregistrovali zvěsti, že nejnovější díl v známé sérii strategických her Total War bude po svém vydání spojen s poměrně kuriózní akcí. Obchod Epic Games Store bude totiž tuto hru nabízet prvních 24 hodin úplně zadarmo každému, kdo bude chtít. Nemusíte tedy ani kupovat nějaký nový hardware, ani nic podobného, abyste si ji legálně opatřili bez placení.

Experiment: Nová hra je prvních 24 hodin k mání zadarmo

Dnes hra byla vydána a tato akce skutečně byla na Epic Store spuštěna, takže pokud máte účet na Epic Games Store, můžete si ji přidat do knihovny. Hra vám poté už zůstane, podmínkou je jen toto „zakoupení“ (za cenu 0 eur) během 24hodinové lhůty od vydání. Běžná evropská cena má být 50 eur.

Tato možnost bude podle webové stránky obchodu otevřená do zítřejška (14. 8.), a to to do tří hodin odpoledne. Zdá se, že jde o údaj pro středoevropský, nikoliv americký čas. Pokud tedy máte o tuto strategii zájem, máte ještě dnes a zítra možnost.

Aktualizováno (14. 8. 15:02): akce už skončila

Akce v tuto chvíli již skončila, nyní je už opět cena hry 49,99 € (ale status hry pro ty, kdo ji zadarmo dostali, v obchodě zůstává "owned"). Pokud jste tedy svoji licenci nestihli získat, máte smůlu, bebo musíte čekat, zda třeba nebude příležitost někdy v budoucnosti.

Total War Saga Troy zadarmo na Epic Games Store 16 Total War Saga: Troy zadarmo na Epic Games Store (Zdroj: Epic Games Store)

Pro uchmatnutí kopie musíte navštívit stránku hry (zde) a tam klasicky kliknout na oranžové tlačítko „Get“. Dále pak musíte nákup schválit (zelené Place Order) – pokud se vám při těchto akcích ukazuje cena „free“ a „0 €“, stihli jste to včas. Jen pozor na to, abyste při pozdním příchodu neschválili omylem koupi za peníze (ach ta představa…). Nakonec ještě odkliknete souhlas s podmínkami reklamací, poté vám již přijde potvrzovací email o přidání hry do vaší hryotéky.

Total War Saga Troy zadarmo na Epic Games Store 15 Total War Saga: Troy zadarmo na Epic Games Store. Než kliknete Place Order pro získání hry, mělo by být uvedeno, že platíte 0 eur (Zdroj: Epic Games Store)

Pokud jste zapřisáhlí steamisté (pařani?) a nemáte účet na Epic Game Store, neměl by být problém ho vytvořit, k registraci vám stačí email, na který dostáváte klasicky potvrzovací zprávu. Nemělo by být třeba vyplňovat nějaké číslo bankovního účtu nebo kreditky a podobně, takže se není moc čeho bát. Epic rozdává hry pravidelně a občas jsou to nejen indie kousky, ale i větší jména, takže registrace není od věci.

Galerie: Hra Total War Saga: Troy (screenshoty)

Zdroj: Epic Games Store, techPowerUp

Byl pro vás článek přínosný?