Hlavní navigace

Naštvaní ptáci se v září vrátí do univerza Hvězdných válek se 30 postavami

16. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Příznivce ani odpůrce naštvaných ptáků nijak nezarazí oznámení dalšího dílu. Poslední část série Angry Birds byla uvolněna loni na podzim a přenesla se do kulis světa Hvězdných válek. Tento díl byl natolik úspěšný, že letos na něj naváže první přímé pokračování. Angry Birds Star Wars 2 přiletí na obrazovky našich telefonů a tabletů 19. září. Na časovou linii se však nenaváže. Po vzoru dvou vzniklých filmových trilogií Star Wars nová hra popíše události, které předcházely prvnímu dílu.

Tip: Angry Birds dostanou synchronizaci levelů. Už žádné hraní odznova!

Společnost Rovio slibuje dokonce přes 30 hratelných postav/ptáků. Ve spolupráci s Hasbrem, jež vyrábí hračky, budou na trh uvedeny postavičky, které bude možné teleportovat přímo do hry. Jak to má celé fungovat, docela dobře objasňuje video níže. Díky nekonečné dojné krávě na peníze si tentokrát Rovio namastí kapsy ještě víc než kdy předtím. Angry Birds Star Wars 2 nicméně nemusí být špatným titulem, ba právě naopak. Dozajista ale nebude určen lidem, jimž se řvoucí ptáci přejedli.

 

Autoři na svém blogu rovněž upozorňují, abychom si dávali pozor na návrat jediho. Že by nová úroveň v původních Angry Birds Star Wars? Podporované platformy firma neodhalila, není proto jasné, zda se k nim zařadí také Windows Phone. Android a iOS lze považovat za jistotu.

Zdroj: Rovio

Byl pro vás článek přínosný?