Hlavní navigace

NEC představuje další generaci desktop displejů MultiSync P-série

Zdroj: Redakce
Nekompromisní kvalita obrazu, s vynikající reprodukcí barev a nejnovější W-LED technologií, splňující nejvyšší požadavky na Eco produktivitu a nízký příkon.
Komerční sdělení
25. 7. 2012

Sdílet

Brno, 24. července 2012 - NEC Display Solutions Europe představuje nový displej NEC MultiSync® P232W, který stanovuje nové standardy v konektivitě, příkonu, ergonomii a kvalitě barevného podání.

Tento nový 23palcový displej je ideální upgrade pro zákazníky, kteří v současné době používají konvenční 19 až 21palcové NEC displeje řady 90 nebo pro ty, kdo chtějí přejít z PA231W na novější model.

Vysoce stabilní zobrazení obrazu je dosaženo díky použití IPS panelu s W-LED podsvitem, zatímco 14bitová LUT tabulka a 3D LUT emulace barevného prostoru zajišťují přesnou reprodukci barev a uniformitu jasu. Skvělá kvalita obrazu v kombinaci s Full HD rozlišením 1920 × 1080 nabízí možnost produktivní práce, s minimálním barevným posunem, přesností obrazu a ergonomickým zobrazením, což je ideální pro profesionály v oblasti tvorby grafiky, zobrazování digitálních snímků ve zdravotnictví, přesném strojírenství a náročnější kancelářské práci.

NEC MultiSync P232W NEC MultiSync P232W NEC MultiSync P232W

Displej nabízí také vynikající konektivitu, a to díky možnosti připojení přes VGA, DVI-D, DisplayPort a HDMI. Navíc jsou také další funkce, jako integrovaný USB hub, obraz v obraze (PiP) nebo digital uniformity. Dále tento model nabízí nepřeberné množství aplikačního použití v maticovém zobrazení multimonitorových stěn, díky implementované funkci TileMatrix. Skvělá ergonomie, jako snadné nastavení výšky, zajišťuje vysokou osobní produktivitu, samozřejmostí je pak možnost rotace portrét/landscape.

V souladu s NEC Green Vision má NEC MultiSync® P232W integrovaný Carbon Savings měřič (měření nevypuštěného ekvivalentu CO2 v souvislosti s používáním úsporných režimů), senzor okolního osvětlení, certifikaci dle poslední normy Energy Star 5.1.

Dostupnost, cena a záruka
Displej NEC MultiSync® P232W bude dostupný od srpna 2012, ve dvou barevných provedeních, v černé a stříbrno-šedé barvě.
Doporučená koncová cena NEC MultiSync® P232W bude 10 990,- Kč, bez DPH. Součástí balení je displej, napájecí kabel, signální kabel pro rozhraní DisplayPort, kabel DVI - DVI, VGA-VGA kabel, USB kabel a CD s manuálem. Volitelně lze dokoupit zvukovou lištu.
NEC Display Solution Europe poskytuje kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem servisu Door – to Door.

Představení

Specifikace

 

pro zvětšení klikněte

pro zvětšení klikněte