Hlavní navigace

Nejmenší HD kamera s GPS

20. 4. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sony Handycam HDR-TG7VE

Odolné titanové tělo je opatřeno speciálním povrchem Premium Hard. Tato ochranná vrstva zabraňuje běžnému dennímu poškrábání a zajišťuje, aby si kamera déle uchovala svůj neporušený vzhled.

Pod uhlazenými liniemi modelu TG7VE se skrývá výjimečná obrazová kvalita a bohatá nabídka výkonných záznamových funkcí, které vám pomohou lépe pracovat s vašimi vzpomínkami. Dostatečně velká 16GB interní paměť pojme až 6 hodin kvalitního Full HD videa se stereo zvukem. Pokud potřebujete natáčet ještě déle, snadno paměť rozšíříte paměťovou kartou Memory Stick. Na 16GB kartu dokáže kamera uložit dalších 6 hodin HD záznamu. Celkově tak můžete mít k dispozici až 12 hodin natáčecího času.

Pro nadšené cestovatele dokáže videokamera TG7VE kdekoli na světě zaznamenávat geografické informace. Uvnitř je ukryt citlivý GPS přijímač, který při cestování zaznamenává vaši polohu. Režim Map Index vám potom na displeji ukáže, kde byly videosekvence nebo statické snímky pořízeny, prostřednictvím špendlíků umístěných na mapě. Po návratu domů si svou cestu můžete znovu projít na počítači s využitím kvalitních online map v přiloženém programu Picture Motion Browser.

Inteligentní funkce detekce obličeje vám pomůže pořídit ostré a dobře exponované portréty na videu i na fotografiích. Detekce úsměvu automaticky fotografuje či zaznamenává na video smějící se obličeje. To vše pohodlně, aniž byste museli přepínat mezi režimy záznamu.

2,7palcový dotykový LCD displej o vysokém rozlišení má nový "bezešvý" design. Velmi snadno se na něm pracuje prostřednictvím nově zjednodušeného systému nabídek. Otevřením displeje se kamera zapne a z režimu Standby rychleji nastartuje. Jednoduše odklopíte LCD displej a můžete začít natáčet. Spotřeba elektrické energie v režimu Standby byla snížena téměř na nulu, aby vám kamera dlouho vydržela v kapse nebo v tašce připravena k akci, aniž by se příliš vybíjela.

Videokamera HDR-TG7VE Full HD Memory Stick Handycam bude k dostání od května 2009.

Kompletní fotogalerie

Byl pro vás článek přínosný?