Hlavní navigace

Německo se bude topit v záplavě Tegry 2

6. 9. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Podle všeho to vypadá, že Spolková republika Německo si bude ještě letos užívat značného množství tabletů se systémem na čipu (SoC) Tegra 2. Firma E-Noa totiž nechce nechat všechnu slávu tabletu od Hannspree o němž jsme psali a do konce roku hodlá také uvést jeden model s tímto řešením od Nvidie. Tegra 2 T20 může nabídnout nejen grafický subsystém Nvidia, ale také dvoujádrový mikroprocesor ARM Cortex A9 s frekvencí 1 GHz.

Tegra 2 tablet E-Noa Interpad

Na svém 16GB SSD bude mít E-Noa Interpad nainstalovánu v tabletech dnes nejrozšířenější linuxovou distribuci Google Android. To by mělo společně s 1 GB DDR2 SDRAM stačit nejen k přehrávání Full HD filmů, ačkoli to má smysl jen při připojení televizoru/monitoru přes HDMI. Kapacitní 10" displej totiž nabízí rozlišení pouze 1024×600 bodů.

Tělo o rozměrech 253 × 164 × 12,5 mm pojme 3,9Ah Li-pol baterii, ta má stačit na 8-12 hodin provozu. První verze za 399 Eur bude mít jen Wi-Fi a Bluetooth 2.1 konektivitu, začátkem příštího roku se má objevit i tablet s 3G a GPS modulem. Ten také splní podmínky pro udělení licence zajišťující přístup do Google Market, mezi tím bude mít E-Noa vlastní obchod. Mini-USB 2.0 port a microSHDC slot však bude u obou verzí.

" type="application/x-shockwave-flash" height="385" width="640">">">

Zdroj: Carrypad

Byl pro vás článek přínosný?