Hlavní navigace

Není čas ztrácet čas! V Praze startuje rychlý networking Net Forest

20. 8. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce
Zapomeňte na nekonečné prezentace obchodních zástupců a uzavřené akce pro vyvolené. Net Forest přináší nový model networkingu, který jednoduše funguje. Získejte nové kontakty a bavte se s lidmi z oboru. Další setkání se uskuteční již 13. září 2018 a vy můžete být u toho.

Nový přístup k networkingu

Chcete si spolehlivě rozšířit síť potenciálních obchodních partnerů? Běžné networkingy bývají z celé řady důvodů od ostychu účastníků až po špatnou organizaci neefektivní a zdlouhavé. To si na základě bohatých zkušeností uvědomují i pořadatelé akce Net Forest. Přichází s řešením v podobě kombinace tzv. speed networkingu (česky rychlého networkingu) a zcela ojedinělého přístupu.

„V ČR si networkingové akce nesou pachuť uzavřených klubů pro vyvolené, korporátních snídaní s mizivou účastí nebo naopak akcí plných finančních poradců či multi-level podnikatelů. Net Forest si vzal za úkol tuto situaci změnit. Vnímáme účastníka networkingu jako klienta, před kterým nebudeme nic tajit a budeme mu garantovat, že na akci potká zajímavé lidi ze svého oboru, kteří by mu reálně mohli pomoci s jeho podnikáním,“ prozrazuje zakladatel Ondřej Bukáček. A jak si rychlý networking v Praze a avizovaný koncept představit?

Rychlé podnikatelské rande

Potenciální obchodní partneři se seznamují stejně jako na rychlém rande. Sedí naproti sobě u stolečků a po dvou minutách konverzace se střídají. Krátké představení šetří čas a okamžitě odhaluje ty nejdůležitější informace. Nemusíte přemýšlet nad složitou prezentací a tím, o čem se budete s druhou stranou bavit. Čas rychle uteče a sami uvidíte, že není problém využít ho na maximum.

Během akce poznáte podnikatele, manažery, investory, startupisty, marketingové specialisty, novináře a další zajímavé osobnosti nejen z oboru elektronické komerce.

Za myšlenkou speed networkingu stojí americký podnikatel Tom Jaffee. Světu ho poprvé představil na konci devadesátých let. Od té doby popularita efektivního získávání nových kontaktů za rekordně krátký čas narůstá.

Desítky kontaktů čekají

Nikdo nemusí mít obavy, že by se neseznámil. To ostatně potvrzuje i zakladatel a zároveň moderátor networkingu Ondřej Bukáček: „Net Forest je navržen tak, aby nikdo neseděl v koutě. První párová představení prolomí ledy, během rautu už se přirozeně vytváří hloučky, které si spolu chtějí dále popovídat. Věřím, že díky Net Forestu vzniknou zajímavé spolupráce a zcela nové projekty.“

Každý účastník osobně pozná 10 až 20 lidí. Během navazující volné konverzace si účastníci mohou již dle libosti povídat s vybranými kontakty a plánovat další společné schůzky. Vše probíhá zcela přirozeně v přátelském duchu.

Chcete si rychlý networking vyzkoušet?

Na akcích Net Forestu jsou vřele vítáni všichni cílevědomí lidé s touhou rozvíjet podnikatelské aktivity, sdílet know-how a zároveň se dozvědět zajímavé informace. Chcete-li rozšířit vaše sítě kontaktů a rychlý networking vás zaujal, vyplňte přihlášku a organizátoři se postarají o vše ostatní. Další termín setkání Net Forestu je 13. září 2018. Místem je Winebar (U Michelského mlýna 1, Praha 4), který je součástí developerského projektu bývalého motocyklového závodníka a podnikatele Miloše Čiháka. Těšte se na nové luxusní eventové a restaurační prostory, skvělé občerstvení a nezaměnitelnou atmosféru.

O NET FORESTU

Net Forest vznikl v roce 2018 s cílem stát se smysluplným minutovým networkingem se zcela novým přístupem k účastníkům a budování hodnotných kontaktů. Setkání organizuje firma Event Nation s.r.o. českého podnikatele a moderátora Ondřeje Bukáčka.

Pro více informací navštivte oficiální webové stránky netforest.cz.

Byl pro vás článek přínosný?