Hlavní navigace

Ničíte si na myši zápěstí? Už nemusíte.

20. 12. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Smartfish Whirl Mini je tu pro vaše zdraví! Malou laserovou myš můžete naklápět, jak se vám zrovna zlíbí, jak je vám pohodlné, a tím efektivně předcházet RSI (Repetitive Stress Injury), zničeným zápěstím, které některé z našich redaktorů stálo už hodně nenapsaných novinek.

Smartfish se chlubí, že jeho myška létá na vzduchu. Může se to tak zdát, naklápěcí systém ErgoMotion vám dovolí myš na jejím podstavci naklápět na všechny směry, což je rozhodně pohodlnější, než zkroucení ruky neustále podřizovat poloze myši. Whirl Mini se podřídí vám.

Kromě téhle vychytávky je myš obyčejnou malou bezdrátovou periferií, připojovanou přes 2,4GHz signál z miniaturního USB rádia. Laserový senzor v podstavci pracuje s citlivostí až 1600 dpi a myš je symetrická, stejně vhodná tedy jak pro praváky, tak pro leváky. Dodává se v šesti barvách, bílé, červené, stříbrné, černé, modré a černošedě čtverečkované.

Nebojte, myš můžete naklánět i do stran

Pro zprovoznění potřebujete volný port USB, Windows XP nebo novější, Mac OS X 10.2.8 nebo novější a hlavně 50 dolarů, v přepočtu řečeno 900 Kč. Levná záležitost to není, ale za pohodlí se platí.

Zdroj: Smartfish

Byl pro vás článek přínosný?