Hlavní navigace

Nová Zonerama je rychlejší, responzivní, stále neomezená a má nové funkce

15. 5. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Brněnský Zoner tento týden výrazně přepracoval online galerii Zonerama. Má novou úvodní stránku a plně responzivní design, takže se rozložení stránky automaticky upravuje spolu s šířkou prohlížeče. Po přihlášení na vás čeká také nová karta Aktivity. Zonerama je teď sociálnější, Aktivity odkazují na zajímavé fotky ostatních plus články z blogu milujemefotografii.cz.

 

Fotky a alba ostatních lze odteď hodnotit pomocí hvězdiček. A samozřejmě i ostatní mohou hodnotit vaše. O reakcích se dozvíte z nového notifikačního centra. Přepracováno bylo i sdílení. Zmizely komentáře z Facebooku, všechno podstatné skončilo pod zvláštním tlačítkem, odkud můžete odkaz poslat na různé sociální sítě nebo e-mailem.

Zonerama je rovněž rychlejší a u fotek si už můžete nechat zobrazit celý EXIF. Novinkou je streamování fotek z webu na Chromecast. Doteď byla tato funkce dostupná jen v mobilní verzi Zoner Photo Studia. A to hlavní Zoneramě zůstává – neomezený prostor pro fotografie, které galerie nijak neořezává ani nekomprimuje. Vždy můžete stáhnout původní nezměněnou kopii. Přitom je služba nadále zdarma a bez reklam.

Byl pro vás článek přínosný?