Hlavní navigace

Nové bazary, které dýchají pro správnou věc

20. 12. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nový projekt kombinuje bazarové služby v kombinaci s kvalitním magazínovým čtením. Projekt sdružuje samostatné internetové portály maximálně přizpůsobené konkrétním cílovým skupinám. Posláním Dýcháme.cz je pomáhat potřebným, o finančních příspěvcích budou rozhodovat sami uživatelé.

Nový projekt s názvem Dýcháme.cz sdružuje samostatně stojící oborové portály, jejichž struktura je rozdělena na dvě části: bazar a magazín. Zatímco prostřednictvím moderního bazaru mohou uživatelé obchodovat s novým či použitým zbožím, magazín je postaven na pravidelně publikovaných článcích plných užitečných tipů, rad a návodů. Projekt cílí v první vlně na matky s dětmi, fotografy, kutily, sportovce a fanoušky značky Apple.

Dýcháme.cz pomáhá potřebným

Dýcháme.cz nenabízí jen bezproblémové obchodování a zajímavé čtení. Posláním projektu je pomáhat potřebným. Již začátkem roku 2010 bude zprovozněn unikátní systém, díky němuž začnou návštěvnici jednotlivých portálů společně dýchat pro dobrou věc. A to formou finančních příspěvků nadacím a charitativním organizacím v libovolné výši. Prostřednictvím ankety na stránkách www.dychame.cz si sami návštěvníci rozhodnou, komu vybraný finanční příspěvek věnují. Vzhledem k propracovanému informačnímu systému budou mít všichni uživatelé vždy přehled o množství darovaných finančních prostředků.

Dýcháme.cz, aneb bude nás pět

Dva z prvních pěti internetových portálů jsou již zprovozněny a stoprocentně fungují. Mezi uživatele Dýcháme.cz již přibývají maminky registrující se na stránkách www.promatky.dychame.cz a fotografové, pro které je určen oborový portál www.profotografy.dychame.cz. Před koncem letošního roku bude zprovozněn třetí portál www.proapple.dychame.cz, který je určen milovníkům výrobků značky Apple, a do konce února 2010 se na své portály mohou těšit i sportovci (www.prosportovce.dychame.cz) a kutilové (www.prokutily.dychame.cz).

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?