Hlavní navigace

Nové skříně od Enermaxu k vidění na CeBITu

22. 2. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Známý to výrobce počítačových zdrojů se dlouhodobě angažuje také ve sféře počítačových skříní – pro dnešek si připravil tandem designově velice povedených kousků, který případným majitelům zajistí velice pěkné vzezření počítače navenek.

Na obrázku výše vidíte skříň Enermax Volcanus. Jak možno vidět, k dispozici budete mít pětici 5,25" pozic, audio výstup a USB/eSATA porty, díky kterým nebude připojení externích úložišť žádným problémem. Dodávaný intake ventilátor je Enermax Apollish Vegas, svému majiteli nabídne až 7 rozlišných světelných efektů, jedná se pochopitelně o 120mm kousek.

Volcanus je šasi spíše herního rázu, kdo nestojí o graffiti plamenů a matný přední panel, jistě raději upřednostní model ECA3190. Ten se parametrově od Volcana nijak neliší, veškeré rozdíly hledejte v lesklém zevnějšku, který je dle mého názoru mnohem elegantnější (škoda akorát svítícího ventilátoru) a pokud na něj nebudete příliš šahat, zůstane takový i bez denního leštění.

Oba kousky budete moci spatřit právě na výstavě CeBIT konané začátkem března/marce v německém Hannoveru, kde Enermax jistě ukáže i další nové produkty ze svého bohatého portfolia výrobků. Nezbývá než se těšit na další představení tchaj-wanského výrobce.

Zdroj: TC Magazine

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku