Hlavní navigace

Novinka: Centrum Mail je poštovní klient s integrovaným Skypem

3. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud používáte e-mailovou službu od Centrum Holdings, zpozorněte. Ani vy ostatní ale neodcházejte. Firma vám chce usnadnit přístup k e-mailu, takže vydává vlastního poštovního klienta pro Windows. Namísto webového prostředí tak můžete používat pohodlný desktopový program. Ten vám nabídne dokonce i chat v populárních sítích (např. Facebook), k tomu kalendář a úkolníček. A když vám prozradíme, že tato aplikace dovede propojit s nainstalovaným Skypem, možná si vzpomenete na eM Client. O tomto poštovním klientu jste si u nás mohli nedávno přečíst.

Tip: eM Client: pošťák s chatem, kalendářem a kompletní integrací Gmailu

Aniž bychom nějak rozsáhle papouškovali, rovnou vás odkážeme na náš starší článek. Novinka pro uživatele českého Centra příbuzenský vztah nijak zvlášť neskrývá. V ničem zásadním se neliší od eM Client neliší, jen v postranním panelu kromě pošty a kalendáře najdete záložku, která vám vypíše aktuální zprávy na Centrum.cz. Jinak poskytuje všechny výhody, a případně také nevýhody, svého vzoru. Takže si shrňme nejdůležitější fakta o klientu Centrum Mail: vedle Centrum Mailu – e-mailová služba se nazývá stejně jako poštovní klient – samozřejmě podporuje všechny e-mailové služby a data umí naimportovat z běžných aplikací. Pak tu nechybí podpora chatování nebo kalendář.

 

Velkou změnou je ovšem možnost přidat si do programu tolik účtů, kolik chcete. Zdarma dostupný eM Client obsahuje omezení na dva účty, více do něj přidáte až v placené edici. Centrum Mail pro Windows toto omezení nemá, dokonce ani v případě používání pro komerční účely vám nikdo překážky do cesty nestaví. Pokud se tedy rozhodujete mezi původním eM Clientem a Centrum Mailem, můžete dát přednost druhé možnosti. Když na to přijde, k používání s účtem od Centra vás ostatně nikdo netlačí. Aplikace má být v první řadě dárkem pro asi 30 % uživatelů, kteří namísto návštěvy webu Centrum.cz stahují poštu do externího poštovního klienta přes protokol POP3.

Co dodat? Již tak zajímavého klienta vidíme v ještě o fous lepší kondici, takže jej bez obav vyzkoušejte. Stahujte z mail.centrum.cz/stahuj. Aktuálně můžete soutěžit o notebook značky Dell a další ceny, svým známým ovšem musíte poslat co nejvíce pozvánek k aplikaci.

 

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?