Hlavní navigace

Novinky od Toshiby: hybridní ultrabook Satellite U920t a all-in-one LX830

26. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Toshiba dnes oficiálně představila dva nové produkty s Windows 8. Jde o ultrabook Satellite U920t s vysouvací klávesnicí, který jsme poprvé viděli na veletrhu IFA 2012, a úplně nové velké all-in-one PC s Full HD dotykovým displejem jménem LX830.

Toshiba Satellite 920t Toshiba Satellite 920t

Satellite U920t je hybrid s úhlopříčkou 12,5″ a zvláštním mechanismem kloubu víka. Může být rozevřen buď víceméně jako klasický notebook, nebo můžete zařízení využít jako tablet a klávesnici schovat pod displej. Displej je tím pádem samozřejmě dotykový a navíc krytý odolným sklem Gorilla Glass, takže by měl něco vydržet. Hardwarově jde o plnokrevný ultrabook, vybavený nízkonapěťovými procersory Intel Ivy Bridge, integrovanou grafikou Intel HD 4000 a SSD s kapacitou 128 GB. Výrobce se chlubí třeba také probuzením ze spánku během několika vteřin.

Toshiba LX830

Toshiba LX830 je stolní all-in-one s úhlopříčkou 23″ a dotykovým displejem s rozlišením Full HD. Displej umožňuje ovládání deseti prsty najednou a o stabilitu by se v takovém případě měl starat bytelný stojan. Vybaveno bude LX830 celou řadou procesorů Ivy Bridge a diskrétními grafickými kartami od Nvidie, takže by mělo být možné si na počítači i něco málo zahrát. Kromě toho nebude chybět třeba zabudovaný TV tuner a reproduktory SRS Premium Sound.

 

Zdroj: TZ Toshiba

Byl pro vás článek přínosný?