Hlavní navigace

Nový Toughbook: diagnostik pro výrobce automobilů

14. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

V nedávné době jsme v této novince informovali o produktu Panasonic Toughbook CF-C1. Nyní Panasonic odhalil podrobnosti o novém diagnostickém tabletu, který je určen především pro automobilový průmysl.

Tablet byl navržen tak, aby odolával drsným podmínkám v dílnách či ve venkovním prostředí. Přístroj je vybavený 13.3" HD LED dotykovým displejem, disponuje procesory Intel Core i5, použitým operačním systémem je Windows 7 Professional.

O konektivitu se starají různé konfigurovatelné porty, můžeme zde nalézt například sériové rozhraní, druhý LAN port nebo USB konektory. Bezdrátová konektivita je zajištěna díky Wi-Fi, Bluetooth+EDR nebo pomocí volitelného 3G modemu či GPS.

Panasonic Toughbook

Co se týká bezpečnosti, tablet je opatřen technologiemi TMP, AMT, vPro, zámkem Kensington či čtečkou otisku prstů. Součástí tabletu je rovněž přední a zadní webová kamera ve vysokém rozlišení pro snímání diagnostické dokumentace.

Diagnostický tablet Toughbook bude k dispozici od prosince roku 2011. Je vhodný zejména pro diagnostiku automobilů nebo průmyslových a důlních strojů.

Panasonic Toughbook

Zdroj: TZ Panasonic

Byl pro vás článek přínosný?