Hlavní navigace

nVidia dává k GeForce GTX 660 a vyšším Assassin‘s Creed IV: Black Flag zdarma

13. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na podzim, ještě než se rozhořely předvánoční prodeje grafik, nabídla Nvidia bundle her zadarmo k vybraným grafikám, a navíc také slevu na konzoli Shield. Tato promoakce již skončila, pokud jste se ale ve starém roce ke nákupu grafiky nedostali, budete mít šanci i v roce letošním. Tento měsíc totiž Nvidia navazuje dalším bundlem, i když ve srovnání s předvánočním je o něco méně štědrý.

Nová akce odstartovala v závěru minulého týdne 9. ledna (januára) a hrou, která bude tentokrát k mání, je Assassin‘ s Creed IV: Black Flag. Ke grafikám bude k dispozici jen tento titul, oproti předchozí akci bude „odměna“ stejná pro levnější i pro dražší modely. Na hru budou mít nárok ti kupující, kteří pořídí GeForce GTX 660 nebo vyšší model: dle podmínek jde doslova o grafiky GeFroce GTX 660, GTX 660 Ti, GTX 670, GTX 680, GTX 690, GTX 760, GTX 770, GTX 780 a GTX Titan. Informace se na různých místech liší, ale bonus se podle všeho vztahuje i na model GTX 780 Ti.

Vedle Assassin‘ s Creed IV osladí navíc Nvidia americkým zákazníkům život ještě kuponem na slevu při koupi konzole Nvidia Shield. Její cena je momentálně 249 USD a kupon tuto sumu srazí o 50 dolarů. I tento bonus je k dipsozici pro všechny karty od GeForce GTX 660 nahoru, a to ve stejné hodnotě pro všechny modely. Podle všeho ale také končí jiná promoakce, která se týkala i levnějších grafik, a to přibalování kreditu do her typu „free to play“.

Zimní bundle Nvidie: k GeForce GTX 660 a vyšším dostanete Assassin‘ s Creed IV

Vše bude probíhat obvyklým způsobem. Zaprvé musíte nakoupit v takovém obchodě, který se na akci podílí (viz níže). Ke grafickým kartám bude přiložen kupón, který použijete pro stažení hry. Počet těchto kódů je omezen, takže nabídka je otevřená jen dokud zásoby trvají. Konec akce má nastat 31. ledna (januára), pokud ji ovšem Nvidia neprodlouží. Platnost kódů samotných je také omezená, a to do 28. února (februára), stažení je tedy nezapoměňto provést před tímto datem.

Až na slevu na Shield, který u nás k mání jednoduše není, platí aktuální bundlovací akce i pro naše končiny, a to rovněž od 9. ledna (januára). Jak se můžete dočíst přímo na facebookovém profilu, budou se na ní podílet tyto obchody: Alfa Computer, Alza.cz, czc.cz a T.S.Bohemia. Ještě je třeba dodat, že Slovensko v seznamu zemí, které Nvidia tímto bonusem „poctila“, v tuto chvíli bohužel chybí.

 

Zdroje: Nvidia (1, 2), AnandTech

Byl pro vás článek přínosný?