Hlavní navigace

Nvidia dává k GeForce RTX zdarma (až) tři hry: Metro Exodus, Anthem a Battlefield V

5. 3. 2019

Sdílet

Zdroj: Redakce

Herní grafická dnes v dražších výkonnostních kategoriích může vyjít i na 20 až 30 tisíc korun. Takže vždycky potěší, když zrovna běží nějaká bundlovací akce a můžete k ní dostat zadarmo hru (nebo hry) jako menší kompenzaci. A tento čas opět přišel u Nvidie. K novým grafickým kartám generace Turing teď můžete dostat dokonce až tři takové kousky.

Akce je tak trochu pokračováním předchozích bundlů Nvidie z konce roku, které letos dobíhaly. Ke kartám bude totiž přidáván opět Battlefield V, na kterém si hráči mohou vyzkoušet ray tracingové efektynyní i DLSS. Teď se k tomu ale přidá ještě hra Metro Exodus, které tyto novinky umožňuje zapnout také, a do třetice hra Anthem od Bioware.

Co z tohoto balíku dostanete, ovšem závisí na modelu karty, kterou byste pořizovali. Nejdražší Turingy GeForce RTX 2080GeForce RTX 2080 Ti dostanou tyto hry přiložené všechny tři. Nabídka se týká jak samostatných karet, tak počítačů, v kterých by takový model byl nainstalovaný (a u RTX 2080 i notebooků).

Pro levnější Turingy platí nabídka v omezené míře. GeForce RTX 2070GeForce RTX 2060, případně počítače a notebooky s nimi mají nárok jen na jeden titul. V košíku jsou pro vás stále všechny tři tyto tituly, ale kód, který dostanete, vám umožňuje vybrat si z nich jen jeden. Ale možnost si vybrat také není k zahození proti akcím, kde je bonus pevně daný.

Galerie: Metro Exodus

Tato bonusová akce bude platit od 5. března do 4. dubna (nebo do vyprodání zásob, jak se obvykle uvádí). Jako obvykle je třeba upozornit, že nárok není automatický, musíte na hru dostat s kartou patřičný kupon s kódem, který pak pro uplatnění použijete. Je tedy třeba grafiku koupit u prodejců, kteří na této akci s Nvidií explicitně spolupracují. U nás je to Alfa.cz/T.S.Bohemia, Alza.cz a CZC.cz. Pro jistotu si zkontrolujte, zda jsou hry u dané položky uvedeny, abyste nekoupili něco, k čemu třeba akce ještě nebyla aplikována.

Galerie: DLSS v Battlefieldu V proti vyhlazování TAA (snímky z videa)

Uplatnění nároku by asi mělo opět probíhat přes software GeForce Experience. V podmínkách je uvedeno, že pro úspěch je nutné mít dotyčný model grafiky při této akci v počítači nainstalovaný (což je opatření proti přeprodeji/předávání těchto kuponů). Kupony se budou dát uplatnit jenom do 2. května, pak propadnou. Takže si na tuto expiraci případně dejte pozor.

Byl pro vás článek přínosný?