Hlavní navigace

Nvidia dává ke kartám GeForce RTX 3000 zadarmo hru Call of Duty: Black Ops Cold War

2. 11. 2020

Sdílet

Zdroj: Nvidia
Grafiky GeForce RTX 3080 a RTX 3090 nejsou pořád moc k sehnání, ale když si je objednáte, dostanete aspoň výměnou za čekání hru. Nvidia k nim dává zadarmo nejnovější díl série Call of Duty.

Opět máme příjemnou příležitost informovat, že se při nákupu grafických karet dá dostat jako bonus hra za darmo. „Bundle“ teď nabízí Nvidia u nové generace grafik GeForce RTX 3000 s architekturou Ampere.

Firma minulý týden oznámila, že k nim bude zadarmo přidávat titul Call of Duty: Black Ops Cold War. Jde o nejnovější přírůstek v této známé herní sérii, který bude vydán 13.11. Momentálně je to tedy úplná novinka. Navíc tato hra bude podporovat ray tracingové efekty, AI upscaling DLSS pro zvýšení snímkové frekvence a také například technologii snímků Ansel, tedy věci zaměřené právě na GeForce RTX.

Tuto hru dostanete při koupi karet GeForce RTX 3080GeForce RTX 3090 nebo také celého PC, v kterém by taková karta byla osazená. Bohužel se tedy netýká levnější GeForce RTX 3070, která teď vyšla. Na ty se ovšem vztahuje jiný bonus – Nvidia k nim dává zadarmo předplatné streamovací služby GeForce Now. Toto se vztahuje i na vyšší karty řady RTX 3000.

Kromě samotné hry v digitální edici s ní dostanete také balíček Woods Operator Pack a Confrontation Weapons Pack.

geforce rtx cod bocw bundle bg 2560 d Call of Duty: Black Ops Cold War zadarmo ke grafikám GeForce RTX 3080 a RTX 3090 (Zdroj: Nvidia)

Akce s hrou Call of Duty: Black Ops Cold War zadarmo začala 30. 10. a bude pokračovat až do 10. 12. letošního roku (nebo vyprodání zásob kuponů). Jako obvykle musíte kartu ale koupit u spolupracujícího prodejce, který musí ke zboží přiložit patřičný kupon s kódem. Ten pak musíte uplatnit přes aplikaci GeForce Experience a toto je třeba stihnout před 11. 1. 2021, poté kupony ztrácí platnost. (Zmíněné GeForce Now se dá uplatnit až do 28. 2. 2021, mimochodem).

Které obchody s Nvidií spolupracují a můžete u nich z této akce těžit, nemá momentálně firma na svém webu uvedené. Obvykle to ale jsou eshopy Alza.cz, CZC.cz, T.S.Bohemia, v tomto se zřejmě teď nic nezmění, všechny tři eshopy mají u karet už tento bundle uvedený.

GeForce RTX 3090 a zejména RTX 3080 bohužel u nás stále nejsou v eshopech skladem, takže možná působí zvláštně, že byla spuštěná akce na podporu jejich prodejů. Může to ovšem znamenat, že se v blízké budoucnosti situace zlepší a objeví se větší zásoby. Karty, u nichž je teď kupon se hrou uveden, také je možné objednat nyní s tím, že se smíříte s delší dobou dodání. To snad nebude trvat až tak dlouho, aby vám karta nestihla dojít do onoho 13. ledna, kdy kupony expirují…

Galerie: Výkon Nvidia GeForce RTX 3080 ve světových recenzích

Zdroj: Nvidia

Byl pro vás článek přínosný?