Hlavní navigace

Operátoři zase kopírují. O2 následuje konkurenci a přidává data jako bonus

Sdílet


O2 dnes oznámilo, že k neomezeným tarifům Free přidá 2 GB dat. Nabídka je omezená jen pro nově uzavřené smlouvy na dva roky a získat ji lze do konce dubna v e-shopu operátora. O2 již data přidávalo letos v únoru, a to u tarifů s úvazkem. Oproti konkurenci jich ale bylo méně.

Nabídku internetu v mobilu stále zlepšujeme. Poté, co jsme na začátku roku zdvojnásobili objem dat v nejvyužívanějších tarifech, přicházíme s další výhodou – díky té mohou noví zákazníci získat neomezené volání, SMS a 5 GB mobilních dat za 749 korun, případně 8 GB za 849 korun,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Je to měsíc, co ČTÚ řekl, že operátoři jednají ve shodě. Čerstvý krok O2 je opět jen kopírkou něčeho, co již nabízí Vodafone a T-Mobile. Oba totiž přidělují 2 GB dat jako bonus. Vodafone je v tom nejférovější, bonus od loňska rozdává u všech tarifů za 700+ Kč, uživatelé se ale o balíček musí přihlásit v aplikaci Můj Vodafone. T-Mobile rozdává 2 GB k tarifům za 700+ Kč při objednání v e-shopu. Nabídka se týká jen úvazků na dva roky a původně měla trvat od 1. února do konce března 2019. Na webu ale zůstává i v dubnu.

Srovnání hlavních tarifů operátorů
Cena (na 24 měsíců) Základní data Data navíc
O2 749 Kč 3 GB 2 GB, jen s úvazkem na 24 měsíců, jen při objednání v e-shopu
T-Mobile 799 Kč 4 GB 2 GB, jen s úvazkem na 24 měsíců, jen při objednání v e-shopu
Vodafone 777 Kč 5 GB 2 GB, nutné aktivovat v aplikace Můj Vodafone

 

Byl pro vás článek přínosný?