Hlavní navigace

O2 posílí svůj sportovní kanál. Od Eurosportu získalo sublicence na tenisové grandslamy

23. 8. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

K O2 TV Sportu přibyl tento měsíc zvláštní fotbalový kanál. Od 1. ledna 2017 bude největší tuzemská telekomunikační firma vysílat i zvláštní tenisovou stanici. Díky nově podepsané smlouvě s Eurosportem dokonce s lepším obsahem.

O2 rozjede tři nové sportovní kanály
O2 rozjede tři nové sportovní kanály

Už příští týden odstartuje US Open, které měl původně vysílat jen Eurosport. Ten ale poskytuje přenosy jen pro zápasy hrané na hlavním kurtu. O2 na zatím obecném sportovním kanále odvysílá všechny zápasy českých tenistů až do osmifinále, pak tři zápasy ze čtvrtfinále, dvě semifinále a souběžně s Eurosportem také finále. Totéž bude platit i pro lednové Australian Open, avšak to už bude na nové stanici O2 TV Tenis.

Sublicenci jsme získali od Eurosportu, který vysílá vždy duely z hlavního kurtu. My se zaměříme na zápasy českých tenistů a tenistek, kteří by se normálně na obrazovky nedostali a dosud je tak nemohl nikdo sledovat. Diváci O2 TV tak dostanou možnost vidět kompletní českou stopu na těch nejlepších turnajích světového tenisu,“ prozradil další podrobnosti ředitel O2 TV David Duroň.

 

O2 bude vysílat také všechny turnaje ženského okruhu WTA a 19 vybraných turnajů mužského ATP. Na podzim pak rozjede ještě zvláštní hokejový kanál.

Zdroj: O2

Byl pro vás článek přínosný?